Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ-ΕΛΠΙΣ 2-2(VID)


Με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας έφυγε η Ελπίς από την έδρα της σκληροτράχηλης Γαλάτιστας, βαθμός που μπορεί να αποδειχθεί χρυσός στην μάχη της παραμονής. Το τελικό 2-2 κρίνεται σε γενικές γραμμές δίκαιο με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο και την Ελπίδα να ισοφαρίζει με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο από τους Σουσούρα και Νέστωρ. Στα δυσάρεστα της αναμέτρησης ο τραυματισμός του Λιόλιου που ευχόμαστε να μην είναι σοβαρός.

Η Ελπίς ήθελε να διατηρηθεί σε θέση ισχύς απέναντι στους αντιπάλους της στην μάχη της παραμονής, οι ήττες που γνώρισαν Αρναία, Κρήνη και Λάκκωμα κάνει τον βαθμό που πήρε στις καθυστερήσεις υπερπολύτιμο.
Η αναμέτρηση ήταν αρκετά δυνατή με την Ελπίδα να μπαίνει πολύ καλά στο πρώτο κομμάτι του αγώνα και να χάνει 2 σπουδαίες ευκαιρίες, αρχικά με τον Νέστωρ και μετά μια διπλή με κεφαλιά του Κακούρου και πλασέ του Σουσούρα μετά την απόκρουση του Σεβαστά. Ένα χτύπημα φάουλ στο 21' από τον Σιμώνη έφερε το 1-0. Στην συνέχεια υπήρξε ο τραυματισμός του Λιόλιου στο 39' με τον Τραμουντάνη να παίρνει την θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας. Μια αντεπίθεση στο 41' έφερε το 2-0 στο 41' από τον Λιάκο.
Στο δεύτερο ημίχρονο και μέχρι το 65' οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και θα μπορούσαν να τελειώσουν το ματς με ένα τρίτο γκολ. Κάπου εκεί η Ελπίς ισορρόπησε, ρίσκαρε με την είσοδο του Φλέσσα να περνά στο παιχνίδι ως δεύτερος επιθετικός. Το γκολ του Σουσουρα στο 81' μετά από λάθος αμυντικού , έδωσε δύναμη στους παίκτες της Ελπίδας που πίεσαν για την ισοφάριση και τα κατάφεραν στο 91' με τον Νέστωρ να πλασάρει εύστοχα από κοντά μετά από ωραία ενέργεια του Καραβασίλη από αριστερά.

Πολύ καλή η διαιτησία από τον Κόκκινο και χωρίς προβλήματα οι δύο επόπτες Τσόμτσος και Κατραντζής.

ΑΝΘΕΜΟΥΣ:ΣΕΒΑΣΤΑΣ,ΤΣΑΛΙΚΙΔΗΣ,ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,ΠΛΑΤΣΚΟΣ,ΓΟΥΣΙΟΣ(56' ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ),ΣΙΜΩΝΗΣ,ΣΟΥΑΝΗΣ,FROKU(65' ΛΙΑΡΟΣ),ΖΕΦΙ,ΛΙΑΚΟΣ(80' ΛΙΑΚΟΣ),PEQI

ΕΛΠΙΣ: BAΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΛΙΟΛΙΟΣ(39'ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ),ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ,ΑΡΔΑΣ,ΑΓΓΕΛΗΣ,ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ,ΓΚΡΙΛΗΣ(60' ΦΛΕΣΣΑΣ),ΝΕΣΤΩΡ,ΚΑΚΟΥΡΟΣ,ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΣΟΥΣΟΥΡΑΣ

*Το δυσάρεστο της αναμέτρησης ο τραυματισμός του Δημήτρη Λιόλιου  στο γόνατο που ευχόμαστε όλοι να μην αποδειχθεί τελικά σοβαρός κάτι που θα φανεί από την μαγνητική που θα κάνει τις επόμενες μέρες.



Αυτή η ισοπαλία εδραίωσε την Ελπίς στην 11η θέση (που οδηγεί στην παραμονή) με 29 βαθμούς, με την Κρήνη να ακολουθεί με 28 ενώ Αρναία και Λάκκωμα 26, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα των δύο τελευταίων αγωνιστικών:

ΕΛΠΙΣ 29
Χανιώτη εντός
Αρναία εκτός

Κρήνη 28
Πολύγυρος εντός
Όλυνθος εκτός

Αρναία 26
Σάρτη εκτός
ΕΛΠΙΣ εντός

Λάκκωμα 26
Όλυνθος εντός
Άφυτος εκτός









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου