Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

EΛΠΙΣ-Ν.Π.Ο.Ν.ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ 1-3(VID)


Η Ελπίς έκανε πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην καλύτερη με διαφορά από την δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματος πάλεψε για ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά υπέκυψε στην ανωτερότητα του Ν.Π.Ο.Ν.Κ.με το τελικό 3-1 να είναι δίκαιο. Στο 43' έγινε το 0-1, ο Κακούρος ισοφάρισε με πέναλτι που κέρδισε ο Σουσούρας στο 60' με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την νίκη με δύο υπέροχα γκολ σε δημιουργία και εκτέλεση στο 64' και στο78'. Το θετικό για την Ελπίδα ότι μετά τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής παρέμεινε στην 11η θέση που οδηγεί στην παραμονή.



Η αναμέτρηση είχε έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες που έχουν βέβαια διαφορετικούς στόχους. Η Ελπίς μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, έχοντας διαβάσει το παιχνίδι του Π.Ο.Ν.Κ. . Θα μπορούσε να προηγηθεί με τον Κακούρο να σημαδεύει το δοκάρι στο 18' με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή. Στο 27' ακυρώθηκε γκολ των φιλοξενούμενων ως οφσάιντ ενώ λίγο αργότερα ο Καραβασίλης κράτησε το μηδέν με ωραία απόκρουση. Στο 43' ο Λεσάι άνοιξε το σκορ όταν βρέθηκε μόνος στο δεύτερο δοκάρι μετά από άμεση και γρήγορη επίθεση.
Η Ελπίς δεν πτοήθηκε και μπήκε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο, έχασε μοναδική ευκαιρία για το 1-1 με τον Καραβασίλη και έφτασε στην ισοφάριση στο 60' με το πέναλτι του Κακούρου, μετά από ανατροπή του Τέλλου στον Σουσούρα.
Κάπου εκεί μίλησε η ποιότητα των παικτών του Π.Ο.Ν.Κ. με τους Σπάσιτς, Νταντάμη να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Στο 65' ο Ταχματζίδης βρήκε με υπέροχη μπαλιά τον Λεσάι που έκανε κίνηση στην πλάτη της άμυνας με τον τελευταίο να πλασάρει με την μία για να γίνει το 1-2. Το υπόλοιπο κομμάτι του παιχνιδιού άνηκε στους νικητές, ο Καραβασίλης έκανε υπέροχη διπλή απόκρουση στο 70', αλλά στο 78' Νταντάμης με φοβερό σουτ  δεν του άφησε περιθώρια για αντίδραση.

Πολύ καλή η διαιτητική τριάδα των Αλ. Τσακαλίδη,Κατραντζή και Σχοινά. Θα μπορούσε να δοθεί πάντως δεύτερη κίτρινη στον Αποστόλου στο 30' για μαρκάρισμα από πίσω στον Σουσούρα.

ΕΛΠΙΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΟΛΟΣ του ΙΩΑΚΕΙΜ,ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ,ΑΓΓΕΛΗΣ(78'ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ),ΑΡΔΑΣ,ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΓΚΡΙΛΗΣ,ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ,ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ(89'ΠΕΓΙΟΥΔΗΣ),ΚΑΚΟΥΡΟΣ(70'ΝΕΣΤΩΡ),ΣΟΥΣΟΥΡΑΣ(90' ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΣΠΙΡΙΑΝΗΣ)

Ν.Π.Ο.Ν.Κ:ΤΑΜΠΟΣ,ΣΑΡΑΓΙΩΤΗΣ(58'ΝΤΑΝΤΑΜΗΣ),ΝΤΑΛΟΣΙ,ΤΕΛΛΟΣ,ΚΑΤΣΟΓΛΟΥ,ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ,ΚΟΜΝΗΝΑΚΗΣ,ΛΕΣΑΪ(87'ΧΟΤΖΑ),ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗΣ(80'ΣΤΟΪΚΟΣ),ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ,ΤΟΣΚΑ(61'ΣΠΑΣΙΤΣ)



Κερδισμένος στην μάχη της παραμονής αυτή την αγωνιστική ο Διγενής Λακκώματος που ήταν ο μοναδικός από τους τέσσερις διεκδικητές της 11ης θέσης που πήρε βαθμό με την ισοπαλία απέναντι στο Στρατώνι, αφού η Αρναία έχασε με 2-3 από την Γαλάτιστα και η Κρήνη με 1-4 από την Κασσάνδρα. Δείτε το πρόγραμμα των τριών τελευταίων αγωνιστικών:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου