Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ ΜΑΡΜΑΡΑ-ΕΛΠΙΣ 0-2(VID)


Μια πολύ σημαντική νίκη πήρε η Ελπίς στον Μαρμαρά που την έφερε στην 11η θέση που οδηγεί στην παραμονή στην κατηγορία. Το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο με τα γκολ του Κακούρου στο 63'(ασίστ Σουσούρα με το κεφάλι) και του Φλέσσα στο 92'.


Μετά τα αποτελέσματα του Σαββάτου και τις ήττες της Κρήνης και της Αρναίας η Ελπίς με νίκη σκαρφάλωνε στην 11η θέση της βαθμολογίας. Οι παίκτες του Αριστοτέλη Φλέσσα ήταν φανερό πως είχαν άγχος και νευρικότητα με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καθαρό μυαλό στις προσπάθειες τους. Παρά την καθολική υπεροχή και τις σημαντικές ευκαιρίες το πολυπόθητο γκολ δεν ήρθε μέχρι το 63' όταν ο Λιόλιος σέντραρε από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι, ο Σουσούρας γύρισε με το κεφάλι στο πέναλτι στον Κακούρο για να γίνει 0-1. Το τελικό 0-2 έγινε στο 92' με τον Φλέσσα με ασίστ του Κακούρου, ενώ νωρίτερα είχαν χαθεί τεράστιες ευκαιρίες από τον Σουσούρα και τον Κυργιαφινή για να τελειώσει το ματς.
Ντεμπούτο για τον 14χρόνο Δημήτρη Στοϊκούδη
Μέτρια η διαιτησία του Ποϊριατζίδη που δημιουργούσε εκνευρισμό με τις αποφάσεις του και στις δύο ομάδες. Χωρίς προβλήματα οι δύο επόπτες Χατζηδημητρίου και Κωνσταντίνου.

*Ντεμπούτο στην αντρική ομάδα για τον 14χρόνο Δημήτρη Στοϊκούδη που ήταν από τους πρωταγωνιστές της εκπληκτικής πορείας της Κ16 την φετινή χρονιά.



*Άριστη η φιλοξενία σε όλα τα επίπεδα από τους ανθρώπους της Προποντίδας που είναι άξιοι συγχαρητηρίων για την προσπάθεια τους.

ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ:  ΘΕΟΧΑΡΗΣ,ΚΑΡΝΟΠΟΥΛΟΣ(84' ΜΠΑΤΖΙΟΥΜΑΣ),ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Λ.,ΚΟΝΤΟΜΙΧΑΛΗΣ,ΜΠΑΤΖΗΣ,ΘΕΟΧΑΡΗΣ,ΑΥΓΕΡΟΣ,ΨΗΛΟΓΙΑΝΝΗΣ,ΡΕΒΕΝΙΩΤΗΣ,ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Α.(72'ΟΥΖΟΥΝΗΣ),ΧΑΛΑΤΗΣ

ΕΛΠΙΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ του ΙΩΑΚΕΙΜ,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ,ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ,ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ(91' ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΟΪΚΟΥΔΗΣ),ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΓΚΡΙΛΗΣ(61'ΝΕΣΤΩΡ),ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ,ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ(86' ΑΓΓΕΛΗΣ),ΣΟΥΣΟΥΡΑΣ(81' ΦΛΕΣΣΑΣ)



Με 4 αγωνιστικές να απομένουν η Ελπίς μπήκε σε θέση οδηγού στην μάχη της παραμονής αφού υπερτερεί στην ισοβαθμία με την Κρήνη στους 28, ενώ ακολουθούν η Αρναία με 26 και το Λάκκωμα με 25. Αναλυτικά το πρόγραμμα των τελευταίων αγωνιστικών:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου