Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

ΕΛΠΙΣ-ΘΥΕΛΛΑ ΚΡΗΝΗΣ 2-1(VID)


Μια πάρα πολύ σημαντική νίκη πήρε η Ελπίς απέναντι στην Θύελλα Κρήνης με αποτέλεσμα να την πλησιάσει στους τρεις βαθμούς αυξάνοντας αρκετά τις πιθανότητες σωτηρίας. Ο Κακούρος στο 13' άνοιξε το σκορ με πέναλτι που κέρδισε ο Σουσούρας και στο 45' ο Κυργιαφίνης πήρε την ασίστ από τον Σουσούρα σε αντεπίθεση για το 2-0. Η Θύελλα μείωσε στο 87' με τον Μανελίδη. Μεγάλο θρίλερ αναμένεται στις τελευταίες 5 αγωνιστικές για την 11η θέση που δίνει την σωτηρία ανάμεσα σε 4 ομάδες.



Η νίκη ήταν μονόδρομος για την Ελπίδα στο χτεσινό παιχνίδι ώστε να παραμείνει ζωντανή στην μάχη παραμονής. Αυτό φάνηκε από το πρώτο λεπτό με τους παίκτες του Αριστοτέλη Φλέσσα να έχουν την καθολική υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, κερδίζοντας όλες τις μονομαχίες δεν άφησαν τους φιλοξενούμενους να απειλήσουν. Στο 13' ο Σουσούρας μπήκε από δεξιά μέσα στην περιοχή όπου ανατράπηκε πεντακάθαρα από τον Μανελίδη. Ο Κακούρος εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0. Στο 45' ο Κακούρος βρήκε τον Σουσούρα στην πλάτη της άμυνας και ο τελευταίος έδωσε την ασίστ στον Κυργιαφίνη για το 2-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ελπίς είχε και πάλι τον απόλυτο έλεγχο αλλά δεν κατόρθωσε να καθαρίσει το ματς με ένα τρίτο γκολ παρά τις ευκαιρίες που είχε. Μια στημένη φάση έφερε το 2-1 από τον Μανελίδη στο 87' με κεφαλιά και έφερε άγχος για τα τελευταία λεπτά, φέρνοντας μνήμες από το ματς του πρώτου γύρου όπου η Ελπίς ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 μέχρι το 85' και ισοφαρίστηκε στο 94'.

Χωρίς προβλήματα η διαιτητική τριάδα των Σκούτα,Μαυροπούλου και Τσόμτσου.


ΕΛΠΙΣ: BAΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΑΡΔΑΣ(80' ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ),ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ του ΙΩΑΚΕΙΜ,ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ,ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ(66'ΝΕΣΤΩΡ),ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ,ΓΚΡΙΛΗΣ,ΚΑΚΟΥΡΟΣ,ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ(90' ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΣΠΙΡΙΑΝΗΣ, ΣΟΥΣΟΥΡΑΣ(71' ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ).

ΘΥΕΛΛΑ: ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗΣ(80' ΚΟΥΤΣΙΟΥΔΗΣ),ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ,ΚΑΡΑΠΟΣΤΟΛΟΥ(60'ΔΟΚΛΟΔΗΜΟΣ),ΜΑΝΕΛΙΔΗΣ,ΜΗΛΙΟΣ,ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗΣ,ΜΕROLLI,ΝΤΑΗΣ,ΖΑΓΚΑΣ(68΄ΙNTΡΙΖΙ),ΔΟΚΛΟΔΗΜΟΣ(35'ΝΕΟΧΩΡΙΤΗΣ),ΝΟΤΑΚΗΣ,



Με αυτή την νίκη η Ελπίς έφτασε στους 25 βαθμούς, η Κρήνη που βρίσκετε στην πολύτιμη 11η θέση έμεινε στους 28, η Αρναία έχει 26 και το Λάκκωμα 24. Θυμίζουμε πως την φετινή χρονιά υποβιβάζονται 5 ομάδες λόγω της αναδιάρθρωσης. Ο Μαρμαράς και η Ιερισσός έχουν υποβιβαστεί και θα γίνει μεγάλη μάχη ανάμεσα σε Κρήνη, Αρναία, Ελπίς και Λάκκωμα για την 11η θέση που οδηγεί στην παραμονή.


Mε δικιά του πρωτοβουλία και δικά του έξοδα ο αρχηγός της ομάδας Γιάννης Κυργιαφίνης έκανε το τραπέζι στην ομάδα πριν τον αγώνα.
Πριν το χτεσινό παιχνίδι οι παίκτες γευμάτισαν όλοι μαζί 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου