Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ-ΕΛΠΙΣ 2-1(VID)


Δεν κατάφερε να πάρει έστω τον έναν βαθμό στο Λάκκωμα η Ελπίς απέναντι στον Διγενή, σε ένα ματς που δεν ήταν κατώτερη από τον αντίπαλο της με το τελικό 2-1 να την αδικεί. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, ο Κακούρος ισοφάρισε στο 50' με πέναλτι για να γίνει το τελικό 2-1 στο 60'.Δυσκόλεψαν τα πράγματα στην μάχη της παραμονής με την Ελπίδα να απέχει 6 βαθμούς από την 11η θέση που δίνει παραμονή και ενώ απομένουν έξι αγωνιστικές.


Η αναμέτρηση είχε έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον με τους γηπεδούχους να παίζουν το τελευταίο τους χαρτί και την Ελπίδα να θέλει την νίκη για να εκμεταλλευτεί το άλλο ντέρμπι παραμονής ανάμεσα στην Κρήνη και την Αρναία. Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε αρκετή νευρικότητα και από τις δύο ομάδες με την Ελπίδα να έχει ελαφριά υπεροχή και αρκετές μικροευκαιρίες αλλά τους γηπεδούχους να χάνουν την πιο σημαντική στο τετ α τετ του Πασχαλίδη στο 8'. Στο 45' ένα μακρινό φάουλ και μια αδράνεια στην άμυνα έφερε τον 1-0 από τον Κωνσταντινίδη. Με το ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο ο Κακούρος ισοφάρισε σε 1-1 με πέναλτι που δόθηκε για χέρι μέσα στην περιοχή. Η Ελπίς συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία αλλά κόντρα στην ροή του ματς ήρθε το 2-1 από τον Γιαννακόπουλο στο 60' σε αντεπίθεση και νέα αδράνεια της άμυνας. Στα τελευταία λεπτά το ματς έγινε ροντέο με την ομάδα μας να ρισκάρει πιέζοντας αρκετά τον Διγενή χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει στην ισοφάριση, οι γηπεδούχοι ήταν απειλητικοί στις αντεπιθέσεις.
Πλέον με 6  αγωνιστικές να απομένουν 4 ομάδες θα παλέψουν για την 11η θέση που οδηγεί στην παραμονή στην καινούρια Α1. Η βαθμολογία : 11η Κρήνη 28, 12η Αρναία 23, 13η ΕΛΠΙΣ 22, 14η Λάκκωμα 21.

Χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτική τριάδα των Αλ. Τσακαλίδη,Γούτα και Μαλανδρή.

ΔΙΓΕΝΝΗΣ:ΠΟΥΛΙΤΣΗΣ,Π.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ(85' ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ),ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ(80' ΣΕΡΑ),ΤΣΑΚΛΙΔΗΣ,ΚΙΟΥΛΤΖΗΣ,ΤΖΟΒΑΣ,ΧΡΥΣΟΓΟΝΙΔΗΣ,ΑΡΜΕΝΑΚΗΣ,ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ,Σ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ,ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ(89'ΤΣΙΚΟ).

ΕΛΠΙΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΑΡΔΑΣ,ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΓΚΡΙΛΗΣ,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ του ΙΩΑΚΕΙΜ,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ(66'ΝΕΣΤΩΡ),ΚΑΚΟΥΡΟΣ,ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ,ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΣΟΥΣΟΥΡΑΣ,ΦΛΕΣΣΑΣ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου