Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

ΕΛΠΙΣ-Α.Ο. ΧΑΝΙΩΤΗΣ 1-1(VID)


Δεν κατάφερε να πάρει την νίκη απέναντι στην Χανιώτη η Ελπίς με το τελικό 1-1 να αφήνει ανοιχτή την υπόθεση παραμονή ως την τελευταία αγωνιστική όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Απόλλωνα Αρναίας σ' ένα ματς χωρίς αύριο. Το γκολ του Νέστωρ στο 33' δεν ήταν αρκετό αφού οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου σε μία από τις ελάχιστες στιγμές που απείλησαν.


Η Ελπίς μπήκε αποφασιστικά στο ματς είχε την υπεροχή και προηγήθηκε με ωραία ενέργεια του Νέστωρ στο 33' μετά από ασίστ του Καραβασίλη. Στο αμέσως επόμενο λεπτό χάθηκε σπουδαία διπλή ευκαιρία. Ο Κυργιαφίνης σούταρε δυνατά με την απόκρουση του τερματοφύλακα να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι στην επαναφορά ο Καραβασίλης γύρισε την μπάλα ξανά στον Κυργιαφίνη αλλά το σουτ μέσα από την περιοχή έφυγε πάνω από την εστία. Η Χανιώτη ευτύχησε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου μετά από στημένη φάση με τον Μπεγλή να παίρνει το ριμπάουντ μετά το αρχικό διώξιμο και να πλασάρει εύστοχα μέσα από την περιοχή.
Στο δεύτερο ημίχρονο παρότι η Ελπίς είχε την υπεροχή και δεν απειλήθηκε καθόλου δεν ήταν καλή δημιουργικά με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να πιέσει αρκετά για το γκολ της νίκης.
Η Ελπίς ήταν ανώτερη από την αντίπαλο αλλά δεν κατάφερε να κλειδώσει το ματς στο πρώτο ημίχρονο με την ψυχολογία υπέρ της μετά το πρώτο γκολ. Δέχτηκε την ισοφάριση σε καθοριστικό σημείο και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν φανερό πως υπήρχε αρκετό άγχος στις προσπάθειες των παικτών του Φλέσσα.

Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτητική τριάδα των Σκούτα, Κώστογλου και Σχοινά.

ΕΛΠΙΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ,ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ,ΑΡΔΑΣ,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ, ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ,ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ,ΚΑΚΟΥΡΟΣ(79'ΣΟΥΣΟΥΡΑΣ),ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΝΕΣΤΩΡ

ΧΑΝΙΩΤΗ:ΨΩΜΙΑΔΗΣ,PAPRI,DEDJA(88' ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ),ΤΣΑΜΗΣ,ΒΕΛΗΣ,ΑΛΕΞΑΝΙΔΗΣ,ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΜΠΕΚΛΗΣ(84'ΣΑΓΚΙΡΙΑΔΗΣ),ΕΦΡΑΙΜΙΔΗΣ(74'ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ),ΣΜΥΡΛΗΣ,ΧΑΤΖΗΙΓΝΑΤΙΔΗΣ(63' ΧΙΛΑ)



*Το γκολ που πέτυχε ο Νέστωρ το αφιέρωσε στον ατυχό Δημήτρη Λιόλιο που θα χρειαστεί να κάνει εγχείρηση στους χιαστούς μετά τον τραυματισμό του στο ματς με την Γαλάτιστα.



Το τελικό 1-1 αλλά και το γκολ που πέτυχε η Αρναία στο 88' μέσα στην Σάρτη (ισοφάρισε σε 2-2) άφησαν ανοιχτή την μάχη της παραμονής μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Το Λάκκωμα έμεινε εκτός μάχης και 11η θέση πλέον κυνηγούν η Ελπίς (30), η Κρήνη(28) και η Αρναία(27).  Τα πράγματα είναι απλά για την ομάδα μας που αν δεν ηττηθεί στην Αρναία παραμένει στην 11η θέση, ακόμα και με την ισοπαλία αφού αν κερδίσει η Κρήνη υπερτερεί στην ισοβαθμία απέναντι της. Η Αρναία θέλει μόνο νίκη και παράλληλα να μην κερδίσει η Κρήνη μέσα στην Όλυνθο, ενώ αντίστοιχα η Κρήνη θέλει μόνο νίκη αλλά και παράλληλα νίκη της Αρναίας.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
11.  ΕΛΠΙΣ 30
12. ΚΡΗΝΗ 28
13. ΑΡΝΑΙΑ 27

Τελευταία αγωνιστική 19/05  17:00
ΑΡΝΑΙΑ-ΕΛΠΙΣ
ΟΛΥΝΘΟΣ-ΚΡΗΝΗ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου