Τρίτη 21 Μαΐου 2019

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ-ΕΛΠΙΣ 2-1(VID)


Πικρό φινάλε για την Ελπίδα αφού στο τελευταίο ματς της φετινής σεζόν η ήττα με 2-1 από τον Απόλλωνα Αρναίας έφερε και τον υποβιβασμό από την πρώτη κατηγορία του νομού. Νίκη χωρίς αντίκρισμα και για τον Απόλλωνα που επίσης υποβιβάστηκε μετά την νίκη της Κρήνης μέσα στην Όλυνθο.



Η αναμέτρηση είχε χαρακτήρα τελικού για τις δύο ομάδες με την Ελπίδα να έχει το πλεονέκτημα πως έπαιζε για δύο αποτελέσματα αφού της έκανε και η ισοπαλία. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 6' με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Τσιούκα. Ένα γκολ που έφερε πολύ άγχος στους παίκτες της Ελπίδας με τον Απόλλωνα να είναι απειλητικός στις αντεπιθέσεις με τον ταχύτατο Μπουλγκουρίδη. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με πέναλτι ο Τσιούκας έκανε το 2-0.
 Στο δεύτερο ημίχρονο η Ελπίς προσπάθησε να επιστρέψει στο παιχνίδι είχε την υπεροχή, έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τους Μπουμπούρη και Κακούρο αλλά κατάφερε να μειώσει στο 92' με τον Κακούρο. Στο 67' αποβλήθηκε ο Σταματίου με δεύτερη κίτρινη και στο 77' ο Αρδάς με απευθείας κόκκινη. Μετά την λήξη του αγώνα αποβλήθηκαν και οι Κακούρος, Βασίλης Καραβασίλης.

Άψογοι και τυπικοί σε όλα ο διαιτητής Τσακαλίδης και ο επόπτης Χριστάκογλου...Κακώς ακύρωσε γκολ της Αρναίας για οφσάιτ ο επόπτης Χρυσαϊδης.

Ευχαριστούμε και την Ε.Π.Σ. που σ'ένα ματς τέτοιας σημασίας δεν έκρινε απαραίτητο να στείλει κάποιον εκπρόσωπο της. Το καταλαβαίνουμε απόλυτα η φιέστα της Καλλικράτειας είχε το...ψωμάκι, οι φωτογραφίες εκεί τραβήχτηκαν.

Τέλος να τονίσουμε ότι όλα τα παραπάνω δεν αποτελούν δικαιολογία για τον υποβιβασμό της ομάδας μας. Δεν αξίζαμε την παραμονή μέσα στο γήπεδο για αυτό δεν τα καταφέραμε. Όμως πέφτουμε με το κεφάλι ψηλά, με ήσυχη την συνείδηση μας, με αξιοπρέπεια. Δεν ζητήσαμε την βοήθεια από κανέναν, δεν μας χαρίστηκε κανένας και ούτε χρωστάμε τίποτα σε κανέναν.

AΠΟΛΛΩΝ:ΣΑΡΑΦΙΑΝΟΣ,ΚΑΡΛΣΛΙΔΗΣ,ΧΑΤΖΗΚΟΣ(70' NAΣΗΣ),ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΤΖΙΟΤΖΙΟΣ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ(90
ΤΣΙΟΥΚΑΣ),ΤΣΙΟΥΚΑΣ,ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ,ΜΠΟΥΛΓΚΟΥΡΙΔΗΣ(78'ΤΟΥΠΛΙΚΙΩΤΗΣ),ΒΑΛΜΑΡΣΚΙ(75'ΛΙΩΠΑΣ),AVALYAN

ΕΛΠΙΣ:BΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ,ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ,ΑΡΔΑΣ,ΑΓΓΕΛΗΣ(73'ΓΚΡΙΛΗΣ),ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ(90'ΠΕΓΙΟΥΔΗΣ),ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΣΟΥΣΟΥΡΑΣ(54' ΦΛΕΣΣΑΣ),ΚΑΚΟΥΡΟΣ,ΝΕΣΤΩΡ







3 σχόλια:

  1. Ψάχνετε για μια αυθεντική εμπειρία;
    Milos Fishing Trip σας προσφέρει διαφορετικές επιλογές και τύπους εκδρομών, όπου μπορείτε να απολαύσετε ψάρεμα και κολύμπι σε διάσημες τοποθεσίες που είναι προσβάσιμες μόνο δια θαλάσσης.
    Milos Fishing Trip

    Περάστε μια μέρα ψαρεύοντας και κολυμπώντας με φίλους ή με την οικογένεια. Ανακαλύψτε τους κρυμμένους θησαυρούς της Μήλου.
    Επισκεφθείτε μαγικές παραλίες με καταγάλανα νερά
    Ψάρεμα & Μπάνιο

    Μπάνιο στο Κλέφτικο. Σύμπλεγμα από εντυπωσιακούς ηφαιστειογενείς γκριζόλευκους βράχους, δημιούργημα του χρόνου, του αέρα και της θάλασσας, μέσα στα γαλαζοπράσινα νερά, έχει γίνει το σήμα κατατεθέν της Μήλου και ένα από τα πιο φωτογραφημένα μέρη της Ελλάδας.
    Μπάνιο στο Κλέφτικο

    Οι παραλίες της Μήλου είναι μοναδικές! Εάν οι ηφαιστειακές γεωλογικές μορφές της Μήλου παρουσιάζουν ενδιαφέρον, τότε η ποικιλία και τα χρώματα σε κάθε παραλία εντυπωσιάζουν: μπορεί να είναι άσπρη ή μαύρη, με άμμο, μικρές πέτρες, βότσαλα ή κοχύλια. Τα νερά είναι πεντακάθαρα και το χρώμα τους μπορεί να είναι σμαραγδί, πράσινο, ανοιχτό μπλε ή βαθύ μπλε.
    Φωτογραφίες

    Απολαύστε ψάρεμα και μπάνιο σε καταπληκτικά μέρη, κρυμμένες παραλίες και μαγικά νερά.
    κρυμμένες παραλίες

    ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 12 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ! Πάμε για ψάρεμα !
    Επικοινωνία – Πληροφορίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή