Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ-ΕΛΠΙΣ 0-1(VID)


Μετά από 8 αγωνιστικές η Ελπίς επέστρεψε στις νίκες φεύγοντας με τους τρεις βαθμούς από την Ιερισσό με σκορ 1-0. Ο Κακούρος πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 56' με την Ελπίδα να είναι κυρίαρχος να χάνει αρκετές ευκαιρίες, με κυριότερες τα δοκάρια του Αρδά στο 30' και τοΥ Φλέσσα στο 40', ενώ της ακυρώθηκε ένα πεντακάθαρο και υπέροχο γκολ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ από τον Γρηγόρη Καραβασίλη. Με αυτή την νίκη έφτασε στους 21 βαθμούς παρέμεινε στην 12η θέση μειώνοντας όμως την διαφορά από την 13η Κρήνη και την παραμονή στους 3 βαθμούς.


Για την Ελπίδα δεν υπήρχε τίποτα άλλο εκτός από την νίκη στο σημερινή αναμέτρηση αφού την αγνοούσε για οκτώ αγωνιστικές και αγωνιζόταν απέναντι στην νεανική ομάδα της Ιερισσού που έχει μόλις 3 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Το πολύτιμο τρίποντο ήρθε με μια μέτρια αλλά αρκετά σοβαρή εμφάνιση από τους παίκτες του Αριστοτέλη Φλέσσα που κράτησαν σχετικά εύκολα το μηδέν αλλά δεν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.
Στο πρώτο ημίχρονο χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες με τους Κακούρο, Καραβασίλη, Νέστωρ, Αρδά(δοκάρι),Φλέσσα(δοκάρι) με το άγχος να είναι φανερό στις ενέργειες των ποδοσφαιριστών της Ελπίδας. Το χρυσό γκολ της νίκης πέτυχε ο Κακούρος με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή στο 56' μετά από ασίστ του Καραβασίλη. Παρά την κυριαρχία που είχε στην συνέχεια η Ελπίς δεν κατάφερε να πετύχει το δεύτερο γκολ που θα έδιωχνε οριστικά το άγχος με το ρευστό 1-0 να παραμένει μέχρι το τέλος. Στο 75' ακυρώθηκε ένα υπέροχο γκολ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ από τον Καραβασίλη με το replay να μην δικαιώνει τον διαιτητή Παυλίδη που είδε φάουλ στον τερματοφύλακα.

Χωρίς σημαντικά προβλήματα ο διαιτητής Παυλίδης, έκανε λάθος στο ακυρωθέν γκολ. Άψογοι οι επόπτες γραμμών Κωνσταντίνου και Θεοχάρη.



ΑΚΑΝΘΟΣ:ΣΙΜΟΣ,ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ,PALOKA,ΓΕΡΑΚΗΣ,ΙΑΤΡΟΥ,ΝΙΚΟΛΛΙΔΗΣ,ΝΑΟΥΜ,PRIFTI,ΚΑΡΑΣΤΕΡΓΙΟΣ,ΠΑΣΧΑΛΑΣ,ΤΑΦΑ(73' ΙΩΑΝΝΟΥ).

ΕΛΠΙΣ:ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΓΚΡΙΛΗΣ(87' ΛΙΟΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ), ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ,ΑΡΔΑΣ,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ του ΙΩΑΚΕΙΜ, ΚΑΚΟΥΡΟΣ(93' ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΟΛΙΟΣ),ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΒΑΣΙΛΗΣ,ΝΕΣΤΩΡ,ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΣΟΥΣΟΥΡΑΣ(71' ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΣΠΙΡΙΑΝΗΣ),ΦΛΕΣΣΣΑΣ(81' ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΣΠΡΙΑΝΗΣ)








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου