Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Α.Σ. ΟΛΥΝΘΟΥ-ΕΛΠΙΣ 1-0(VID)


Την ήττα στις λεπτομέρειες γνώρισε η Ελπίς στην έδρα της Ολύνθου με σκορ 1-0 δεχόμενη το γκολ στο 48' από τον Κεφαλά. Η αναμέτρηση ήταν αρκετά ισορροπημένη με την Ελπίδα να στέκεται αρκετά καλά απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο αλλά μην καταφέρνει να γίνει αποτελεσματική στις ευκαιρίες που δημιούργησε.


Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στην πρωτοβουλία των κινήσεων. Η Ελπίς απείλησε αρχικά με τον Γιώργο Ισπιριάνη και στην συνέχεια με τον αδερφό του Γιάννη αλλά τα τελειώματα και των δύο δεν ήταν αυτά που έπρεπε. Η Όλυνθος έχασε σημαντικές ευκαιρίες με Πανανό και Γεράντζη. Με την έναρξη στο δεύτερο ημίχρονο ο Βρέντζος με υπέροχη κάθετη βρήκε τον Κεφαλά που βγήκε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε εύστοχα για το 1-0 στο 48'. Η Όλυνθος κυριάρχησε απόλυτα μέχρι το 60' και έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχει και δεύτερο γκολ. Σταδιακά η Ελπίς ανέβασε την απόδοση της και προσπάθησε να ισοφαρίσει με τον Κακούρο να χάνει την σημαντικότερη ευκαιρία όταν σούταρε πάνω στα σώματα από το ύψος του πέναλτι μετά από υπέροχη ενέργεια και πάσα του Νέστωρ. Η Όλυνθος είχε και δοκάρι στο 90' με φάουλ του Μέτσι.

Η Ελπίς έμεινε για όγδοο ματς χωρίς νίκη αλλά παρέμεινε στην 12η θέση της βαθμολογίας(18 βαθμ.) και στο -6 από την παραμονή και την 11η θέση όπου βρίσκεται η Θύελλα Κρήνης με 24 βαθμούς.

Άριστη η διαιτητική τριάδα των Κόκκινου, Γούτα και Μαλανδρή

ΕΛΠΙΣ:BAΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ,ΓΚΡΙΛΗΣ,ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΛΙΟΛΙΟΣ,ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ,ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΝΕΣΤΩΡ,ΚΑΚΟΥΡΟΣ,ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΣΠΡΙΑΝΗΣ(82' ΣΟΥΣΟΥΡΑΣ),ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΣΠΙΡΙΑΝΗΣ(79'ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ)

Α.Σ. ΟΛΥΝΘΟΣ:ΣΟΥΝΑΣ,ΣΑΓΓΟΣ,Ν.ΜΟΥΡΜΟΥΡΗΣ(60'ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ),ΨΕΥΤΟΓΙΩΡΓΟΣ,ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΗΣ,ΚERSOTA,ΠΑΝΑΝΟΣ(67'STERMENEU),BENTZOΣ,METΣΙ(90' Ι.ΜΟΥΡΜΟΥΡΗΣ),KEΦΑΛΑΣ(82' ΓΙΑΒΡΙΔΗΣ),ΓΕΡΑΝΤΖΗΣ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου