Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

ΕΛΠΙΣ-ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ 0-0(VID)


Χωρίς νικητή και χωρίς γκολ έληξε η εντός έδρας αναμέτρηση της Ελπίδας με τον Άρη Κασσανδρείας με την αναμέτρηση να σφραγίζεται από τις δύο αποβολές για την ομάδα μας, η πρώτη στο 35' και η δεύτερη στο 60' . Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο διαιτητής Κούρας που τα έκανε μαντάρα...



Η Ελπίς ήθελε πολύ τους τρεις βαθμούς της νίκης και μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση θέλοντας να εκμεταλλευτεί και την απογοήτευση του Άρη από τον χαμένο τελικό. Η αναμέτρηση ήταν αρκετά μοιρασμένη και δεν δημιουργήθηκαν επικίνδυνες καταστάσεις στις δύο εστίες. Στο 35' ο προκλητικός Νίνος των φιλοξενούμενων χτύπησε με τον αγκώνα του τον Γκρίλη, στην ένταση που δημιουργήθηκε αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας Βασίλης Καραβασίλης, ενώ ο Νινός τιμωρήθηκε μόνο με κίτρινη κάρτα παρότι έδωσε πολλές αφορμές στον διαιτητή Κούρα να τον αποβάλλει. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα η Ελπίς στεκόταν αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο. Στο 60' ο Αρδάς αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα έχοντας δεχτεί στο 53' την πρώτη για διαμαρτυρία. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα δύο ποδοσφαιριστών οι παίκτες της Ελπίδας ήταν αποφασισμένοι να πάρουν έστω τον βαθμό και με κατάθεση ψυχής κατάφεραν να κρατήσουν το 0-0 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, χάνοντας μάλιστα και μία-δύο καλές ευκαιρίες με τον Νέστωρ. Αντίθετα ο Άρης είχε μόνο μια σημαντική ευκαιρία με τον Μπουμπούρη να σώζει πάνω στην γραμμή μετά το γύρισμα  του Δόμπρογλου από αριστερά.

Τραγική η διαιτησία του Κούρα που παίρνει μηδέν σε όλους τους τομείς, κάνοντας λάθη ακόμα σε πολύ εύκολες φάσεις όπως το πλάγιο που ξεκινάει η φάση της πρώτης αποβολής. Στο ίδιο τέμπο και ο πρώτος επόπτης Κατραντζής με τον επόπτη Λεονταρίδη να διασώζεται από το ναυάγιο.

ΕΛΠΙΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ(89' ΣΟΥΣΟΥΡΑΣ),ΑΡΔΑΣ,ΛΙΟΛΙΟΣ,ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ,ΓΚΡΙΛΗΣ,ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΚΑΚΟΥΡΟΣ,ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΣΠΡΙΑΝΗΣ(36' ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ),ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΣΠΡΙΑΝΗΣ(57' ΝΕΣΤΩΡ).

ΑΡΗΣ:AZOΒ,ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ,ΠΕΡΔΙΚΗΣ,ΔΟΥΡΜΟΥΣΗΣ,ΛΕΙΒΑΔΙΩΤΗΣ,ΝΙΝΟΣ,ΔΟΜΠΡΟΓΛΟΥ,ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ,ΚΑΡΑΠΑΥΛΟΣ,ΛΕΙΒΑΔΙΩΤΗΣ(61' ΑΡΓΥΡΙΟΥ),ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ(71'ΜΠΑΚΟΛΑΣ)









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου