Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

EΛΠΙΣ-ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ ΜΑΡΜΑΡΑ 4-1(VID)


Σε υπόθεση 25 λεπτών μετέτρεψε την αναμέτρηση απέναντι στην Προποντίδα Μαρμαρά αφού μόλις στο 24' ήταν μπροστά στο σκορ με 4-0. Στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση και έδειξαν καλύτερο πρόσωπο ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ μείωσαν στο 36' με πέναλτι του Τερσενίδη. Για την Ελπίς σκόραραν Πανταζίδης 8', Κακούρος 12' και 19', Λιόλιος 24'. Αυτή ήταν η τρίτη σερί εντός έδρας νίκη για την Ελπίδα που τρέχει και αήττητο πέντε αγωνιστικών με αποτέλεσμα να ανέβει στην 10η θέση της βαθμολογίας.



Νωρίς τέλειωσε η υπόθεση νίκη στην σημερινή αναμέτρηση. Οι παίκτες της Ελπίδας μπήκαν πολύ δυνατά και κατάφεραν να πετύχουν τέσσερα γκολ σε μόλις 24 λεπτά μετατρέποντας την υπόλοιπη αναμέτρηση σε τυπική διαδικασία. Ο Πανταζίδης στο 8' με σουτ μέσα από την περιοχή και μετά από φάση διαρκείας άνοιξε το σκορ. O σκόρερ του πρώτου γκολ βρήκε με υπέροχη μπαλιά τον Κακούρο για  το 2-0. Ο ίδιος παίκτης έκανε το 3-0 μετά από υπέροχο κοντρόλ με το στήθος και απευθείας σουτ στην κίνηση, ο Νέστωρ έδωσε την ασίστ. Στο 24' έγινε το 4-0 με τον Λιόλιο να παίρνει το ριμπάουντ μετά από το δοκάρι στο πλασέ του Κυργιαφίνη. Στην συνέχεια όπως ήταν λογικό ο ρυθμός έπεσε ενώ και η Προποντίδα εμφάνισε ένα καλύτερο πρόσωπο, βρήκε το γκολ με το πέναλτι που έκανε ο Αρδάς στο 36' και στο δεύτερο ημίχρονο ισορρόπησε αρκετά το ματς.
Ο προπονητής της Ελπίδας Αριστοτέλης Φλέσσας έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε δύο ''μικρούς'' της ομάδας Πεγιούδη, Στοϊκούδη.
Τραυματίας αποχώρησε ο Μπουμπούρης μετά από ένα δυνατό χτύπημα που δέχτηκε.

ΕΛΠΙΣ:BAΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΛΙΟΛΙΟΣ(87' ΦΛΕΣΣΑΣ),ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ(85' ΑΓΓΕΛΗΣ),ΑΡΔΑΣ,ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ,ΚΑΚΟΥΡΟΣ,ΓΚΡΙΛΗΣ(80'ΣΤΟΪΚΟΥΔΗΣ),ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ,ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ(55' ΠΕΓΙΟΥΔΗΣ),ΚΑΚΟΥΡΟΣ,ΝΕΣΤΩΡ

ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ:ΘΕΟΧΑΡΗΣ,ΑΥΓΕΡΟΣ,ΘΕΟΧΑΡΗΣ,ΖΟΥΜΠΟΥΛΗΣ(46'ΜΙΛΚΟΝΙΔΗΣ),ΜΠΑΤΖΗΣ,ΤΣΙΑΚΜΑΚΗΣ,ΓΚΟΤΙΝΟΣ(71'ΚΟΝΤΟΜΙΧΑΛΗΣ),ΤΕΡΣΕΝΙΔΗΣ,ΧΑΛΑΤΗΣ,ΠΡΑΠΑΣ,ΛΕΙΒΑΔΙΩΤΗΣ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου