Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

ΝEΟΣ Π.Ο.Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ-ΕΛΠΙΣ 0-1(VID)


Μια πολύ μεγάλη νίκη έκανε η Ελπίς στην έδρα του πρωτοπόρου και αήττητου μέχρι τώρα Νέου Π.Ο.Ν. Καλλικράτειας με σκορ 0-1. Μεγάλο πάθος, πίστη για την νίκη άλλα και άριστο τακτικό πλάνο από τον προπονητή Αριστοτέλη Φλέσσα έφεραν αυτό το σπουδαίο διπλό. Το γκολ  πέτυχε ο Νέστωρ στο 21' με φοβερό σουτ στην κίνηση από τα όρια της περιοχής,. Η Ελπίς βρίσκεται πλέον στην 10η θέση μόνη της και έμεινε για 6η σερί αγωνιστική χωρίς ήττα.





Ο Νέος Π.Ο.Ν. Καλλικράτειας είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος και μετά τις πρώτες 11 αγωνιστικές είχε 10 νίκες και 1 ισοπαλία. Οι παίκτες της Ελπίδας δεν φοβήθηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα, πίστεψαν στην νίκη και μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο ''φτιαγμένοι'' από το πρώτο λεπτό για να καταφέρουν. Ο προπονητής Αριστότελης Φλέσσας διάβασε άριστα τον αντίπαλο και το τακτικό του πλάνο έκλεισε όλους τους διαδρόμους προς την εστία της ομάδας μας.
Οι γηπεδούχοι είχαν στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα στα πόδια τους χωρίς να καταφέρνουν όμως να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί με εξαίρεση ίσως τα τελευταία δέκα λεπτά που πίεσαν ασφυχτικά. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Νέστωρ στο 21' όταν μετά από κόρνερ του Κυργιαφίνη και απόκρουση των αμυντικών έπιασε ένα φοβερό σουτ στην κίνηση από το ύψος της περιοχής.
Με ενοχλήσεις στον δικέφαλο από το 25' αγωνίστηκε ο Πανταζίδης και άντεξε ως το 88', ενώ για τον ίδιο λόγο έγινε αλλαγή και ο Κακούρος στο 71'. Θα απουσιάσει το επόμενο διάστημα ο Μπουμπούρης που απέκτησε ένα ράγισμα στο δάκτυλο στο προηγούμενη αναμέτρηση με τον Μαρμαρά. Γεμάτη εβδομάδα έρχεται για την Ελπίδα αφού την Τετάρτη υποδέχεται την Γαλάτιστα και την Κυριακή ταξιδεύει στην Χανιώτη, δύο αναμετρήσεις απέναντι σε ομάδες που έχουν στόχο την σωτηρία.

Χωρίς προβλήματα η διαιτητική τριάδα των Παυλίδη, Ποϊριατζίδη, Θεοχάρη.


N.Π.Ο.Ν ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ: TΣΟΛΑΚΙΔΗΣ, ΝΤΙΑΛΟΣΙ,ΝΤΑΝΤΑΜΗΣ,ΚΑΤΣΟΓΛΟΥ,ΣΑΡΑΓΙΩΤΗΣ,ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ,ΚΑΤΣΑΝΑΚΙΔΗΣ,ΔΟΜΠΡΟΓΛΟΥ(61' ΠΛΑΤΑΚΗΣ),ΚΟΜΝΗΝΑΚΗΣ,ΛΕΣΑΪ,ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ(82' ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΗΣ)

ΕΛΠΙΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΛΙΟΛΙΟΣ(92'ΦΛΕΣΣΑΣ),ΓΚΡΙΛΗΣ,ΑΡΔΑΣ,ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ(88' ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ),ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ,ΑΓΓΕΛΗΣ,ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ,ΚΑΚΟΥΡΟΣ(71'ΣΟΥΣΟΥΡΑΣ),ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΝΕΣΤΩΡ(94' ΔΗΜΤΣΙΟΣ).







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου