Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

ΕΛΠΙΣ-ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ 0-0 (VID)


Χωρίς νικητή και χωρίς τέρματα έληξε το ντέρμπι νεοφώτιστων ανάμεσα στην Ελπίδα και την Ανθεμούς Γαλάτιστας. Η Ελπίς αφού σπατάλησε το πρώτο ημίχρονο χωρίς να απειλήσει, στην συνέχεια πίεσε αρκετά αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ της νίκης απέναντι στην δυνατή και ψυχωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων. Οι δύο ομάδες έμειναν για έβδομο σερί παιχνίδι χωρίς ήττα και συνέχισαν την ανοδική τους πορεία των τελευταίων αγωνιστικών.

Οι φιλοξενούμενοι κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς και στόχο το μηδέν στην άμυνα. Τα κατάφεραν παίζοντας με ψυχή, πάθος και απόλυτη συγκέντρωση στο αγωνιστικό τους πλάνο, ενώ όποτε χρειάστηκε έπαιξαν με τον χρόνο, παγώνοντας τον ρυθμό που πήγαινε να επιβάλει η Ελπίς ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν σαν να μην έγινε ποτέ...με την Ελπίδα να μην μπορεί να επιβάλει τον ρυθμό της και να βάλει με αξιώσεις την μπάλα στην περιοχή. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε στροφές και έφτασε αρκετές φορές κοντά στο γκολ με τον Γρηγόρη Καραβασίλη να χάνει τις δύο σημαντικότερες. Στην πρώτη το πλασέ του σταμάτησε πάνω στην γραμμή ο Νταλός και στην δεύτερη δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από πλάγια θέση και εξουδετερωμένο τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Η φύση του αγώνα που είχε πάρα πολλές μονομαχίες και εντάσεις δυσκόλεψε πολύ το έργο του διαιτητή Κούρα που σε γενικές γραμμές κράτησε πολύ καλά το παιχνίδι ενώ όπως φαίνεται και στο video έχει δίκιο που δεν σφύριξε πέναλτι στην τελευταία φάση του αγώνα υπέρ του Νέστωρ, αλλά και στην φάση που διαμαρτυρήθηκε η Ανθεμούς για χέρι του Αγγελή. Χωρίς προβλήματα οι βοηθοί Κωνσταντίνου και Θεοχάρη.

Για την Ελπίδα ακολουθεί άλλο ένα κρίσιμο παιχνίδι με την Χανιώτη εκτός έδρας την Κυριακή 16/12 -15:00 στο γήπεδο Παλιουρίου.

ΕΛΠΙΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΛΙΟΛΙΟΣ(75' ΣΟΥΣΟΥΡΑΣ),ΑΡΔΑΣ,ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΓΚΡΙΛΗΣ,ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ,ΑΓΓΕΛΗΣ,ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ,ΚΑΚΟΥΡΟΣ,ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΝΕΣΤΩΡ

ΑΝΘΕΜΟΥΣ: ΓΚΙΩΡΓΚΗΣ,ΤΣΑΛΙΚΙΔΗΣ,ΝΤΑΛΟΣ,ΠΛΑΤΣΚΟΣ,ΚΑΡΤΑΣ(30' ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ),ΓΟΥΣΙΟΣ,ΣΟΥΑΝΗΣ,ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ(88'ΖΕΦΙ),ΜΑΤΣΟΥΚΗΣ,ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, ΦΡΟΚΟΥ

Λόγω τεχνικού προβλήματος το video ξεκινάει περίπου από το 65' του αγώνα.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου