Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

A.O. XANIΩΤΗΣ-ΕΛΠΙΣ 5-1 (VID)


Βαριά ήττα για την Ελπίδα με σκορ 5-1 στην Καλλιθέα από τον Α.Ο. Χανιώτης. Τα πάντα κρίθηκαν στο πρώτο ημίχρονο όπου οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 4-1 με γκολ στο 12' , στο 20' , στο 30' και στο 39'. Ο Αρδάς ισοφάρισε προσωρινά στο 19' με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Με αυτή την ήττα η Ελπίς έχασε το αήττητο των 7 αγωνιστικών που κρατούσε και έπεσε στην 12η θέση της βαθμολογίας.


Ο Α.Ο. Χανιώτης ξεκίνησε με πολλές προσδοκίες την χρονιά αλλά βρισκόταν σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση και ''καιγόταν'' για την νίκη στην σημερινή αναμέτρηση. Σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο αποφασιστικά και έδειχναν να πατούν καλύτερα. Μόλις στο 12' άνοιξαν το σκορ με τον Φαϊτατζόγλου. Η χαρά για το γκολ του Αρδά στο 19' με έξυπνη εκτέλεση φάουλ κράτησε λιγότερο από ένα λεπτό αφού ο Λεμονής μετά από αδράνεια στην άμυνα έκανε το 2-1. Ένα μακρινό διαγώνιο σουτ και πάλι του Λεμονή έφερε το 3-1 στο 30'. Ο Βακαλόπουλος στο 39' πέτυχε το πιο όμορφο γκολ του αγώνα με ωραία κεφαλιά ψαράκι μετά από σέντρα από αριστερά του Σιδηρόπουλου.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Φλέσσα είχαν την υπεροχή πάλεψαν για να ξαναμπούν στο ματς χωρίς όμως αποτέλεσμα και σαν μην έφτανε μόνο αυτό σε μια αντεπίθεση ο Κέβιν έκανε το 5-1.

Η Ελπίς πλήρωσε την νωθρότητα που μπήκε στο ματς, τα φτηνά γκολ που δέχτηκε αλλά και ίσως και την κούραση από τα τρία ματς σε μια εβδομάδα. Στο φινάλε του πρώτου γύρου την Κυριακή 23/12 υποδέχεται τον Απόλλων Αρναίας σε ένα πάρα πολύ κρίσιμο ματς.

Α.Ο. ΧΑΝΙΩΤΗΣ: ΜΑΥΡΙΔΗΣ,ΔΡΟΣΑΛΑΚΗΣ,ΧΕΤΙ,ΜΑΝΑΛΟΥΤΣΟΣ,ΤΣΑΜΗΣ,ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ,ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΑΛΕΞΑΝΙΔΗΣ(70'ΧΙΛΑ)ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ(66'ΠΑΝΙΛΑΣ),ΛΕΜΟΝΗΣ(57' ΕΦΡΑΙΜΙΔΗΣ),ΦΑΪΤΑΤΖΟΓΛΟΥ

ΕΛΠΙΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΓΚΡΙΛΗΣ(63' ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ),ΛΙΟΛΙΟΣ,ΑΡΔΑΣ,ΑΓΓΕΛΗΣ(75' ΣΟΥΣΟΥΡΑΣ),ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ(82' ΦΛΕΣΣΑΣ),ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ,ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΚΑΚΟΥΡΟΣ,ΝΕΣΤΩΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου