Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018

ΕΛΠΙΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ 2-3(VID)


Η Ελπίς ηττήθηκε με 2-3 στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Αρναίας που ήταν η τελευταία του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος. Θρίλερ η εξέλιξη του αγώνα με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται δύο φορές με δύο σουτ εκτός περιοχής του Μπουλγκουρίδη (15', 57') τον Κακούρο να ισοφαρίζει από κοντά στο 52' σε 1-1 και τον Φλέσσα σε 2-2 στο 87' για να πετύχει το 2-3 στο 92' ο Σταματίου. Δύο δοκάρια μετά από εκτελέσεις φάουλ του Καραβασίλη και Αρδά. Έτσι η Ελπίς έμεινε στην 12η θέση με 16 βαθμούς μετά το τέλος του πρώτου γύρου.

Δεν είχε καλή εξέλιξη για την Ελπίδα η τελευταία αναμέτρηση του 2018 αφού γνώρισε οδυνηρή εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα Αρναίας. 
Στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία του αγώνα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με  μακρινό σουτ του Μπουλγκουρίδη στο 15'. Στα υπόλοιπα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου δεν δημιουργήθηκε ούτε μία αξιόλογη φάση από τις δύο ομάδες, με εξαίρεση το δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ του Καραβασίλη στο 37'. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ελπίς μπήκε δυνατά και αποφασισμένη να επιστρέψει στο ματς. Βρήκε γρήγορα το γκολ της ισοφάρισης με τον Κακούρο να σκοράρει από κοντά μετά από φάση διαρκείας στο 52'. Όμως ο Απόλλων ευτύχησε να προηγηθεί και πάλι μόλις 5 λεπτά αργότερα με ένα ακόμα απίθανο γκολ του Μπουλγκουρίδη που σκόραρε με σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή. Η είσοδος του Φλέσσα έκανε πιο επιθετική την Ελπίδα που πίεσε ασφυχτικά, είχε δοκάρι με εκτέλεση φάουλ του Αρδά και βρήκε το 2-2 με τον Γκρίλη να δίνει ασίστ στον Φλέσσα που πλάσαρε ωραία στο 87'. Στις καθυστερήσεις και ο Απόλλων απέδρασε με το τρίποντο όταν βρήκε το γκολ στην αντεπίθεση μετά από στημένη φάση για την Ελπίδα.Ο Σταματίου  βγήκε μόνος απέναντι στον Καραβασίλη και πλάσαρε εύστοχα για το 2-3.

Μέτρια η διαιτησία των Κόκκινου, Κώστογλου και Τσόμτσου που δεν επηρέασαν σε καμία περίπτωση το αποτέλεσμα της αναμέτρησης αλλά έκαναν αρκετά λάθη και έδειχναν να μην έχουν τον έλεγχο του αγώνα.

*Νέστωρ και Βασιλάκης δεν αγωνίστηκαν λόγω ασθένειας και ο Μπουμπούρης έμεινε εκτός για ένα ακόμη μετά τον τραυματισμό του.

ΕΛΠΙΣ: BAΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΛΙΟΛΙΟΣ,ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ(57' ΦΛΕΣΣΑΣ),ΑΡΔΑΣ,ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΑΓΓΕΛΗΣ,ΓΚΡΙΛΗΣ,ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ,ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΚΑΚΟΥΡΟΣ,ΣΟΥΣΟΥΡΑΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ:ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ,ΒΑΓΙΑΝΗΣ,ΤΣΙΟΥΚΑΣ,ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΤΣΙΟΥΚΑΣ(67' TZIOΤΖΟΣ),ΜΠΟΥΛΓΚΟΥΡΙΔΗΣ(93' ΚΟΤΡΟΤΣΙΟΣ),ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ,ΛΙΩΠΑΣ,ΚΑΡΣΛΙΔΗΣ,ΒΑΛΜΑΡΣΚΙ(92' ΠΕΤΑΛΙ), PALLA(29' ΚΑΛΤΣΟΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου