Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

ΘΥΕΛΛΑ ΚΡΗΝΗΣ-ΕΛΠΙΣ 2-2 (VID)


Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση της Ελπίδας στην έδρα της Θύελλας Κρήνης με τελικό σκορ 2-2. Η Ελπίς πέταξε δύο βαθμούς αφού βρισκόταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 83' με 2-0. Μια λανθασμένη απόφαση του διαιτητή Τσακαλίδη έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να μειώσουν σε 1-2 με πέναλτι και να φέρουν το ματς στα ίσια στο 94'. Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχε ο Γρηγόρης Καραβασίλης στο 36' και το 43', ενώ ο Γιώργος Ισπιριάνης στο 46' και ο Κακούρος στο 64' σημάδεψαν το δοκάρι. Η Ελπίς παρέμεινε για τέταρτο σερί ματς αήττητη αλλά της έμεινε η πίκρα από την εξέλιξη της σημερινής αναμέτρησης αφού έχασε χρυσή ευκαιρία να πάρει ένα σπουδαίο διπλό.
Η Ελπίς μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και είχε την υπεροχή στα πρώτα 20 λεπτά χάνοντας και μια σημαντική ευκαιρία με τον Κυργιαφίνη. Στην συνέχεια η Θύελλα πήρε τα ηνία και πίεσε για να ανοίξει το σκορ χωρίς όμως να τα καταφέρει. Στο 36' ο Καραβασιλής μπήκε μέσα στην περιοχή με ατομική ενέργεια από δεξιά και με ωραίο διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα της εστίας του Μπαλαμπάνη. Στο 43' ο Κυργιαφίνης έστρωσε την μπάλα στον Καραβασίλη έξω από την περιοχή και με εκπληκτικό σουτ έκανε το 0-2. Δυνατά μπήκε η Ελπίς και στο δεύτερο ημίχρονο και έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Ισπιριάνη στο 46' όταν το σουτ που επιχείρησε τράνταξε το δοκάρι της Θύελλας. Δεύτερο δοκάρι με τον Κακούρο στο 64' μετά από μακρινό σουτ και λάθος εκτίμηση του αντίπαλου τερματοφύλακα. Αφού οι γηπεδούχοι γλίτωσαν από το τρίτο γκολ δεν παράτησαν το ματς και πίεσαν για να επανέλθουν. Παρά την πίεση το σκορ δεν άλλαξε ως το 83'...εκεί ο ρέφερι της αναμέτρησης ανακάλυψε πέναλτι. Ο Δοκλοδήμος των γηπεδούχων μπήκε μέσα στην περιοχή από αριστερά υπό το στενό μαρκάρισμα του Λιόλιου η μπάλα πέρασε την τελική γραμμή βγήκε άουτ πριν την επαφή των δύο παικτών, όμως ο διαιτητής Τσακαλίδης αποφάσισε να δώσει πέναλτι.... Ο Δοκλοδήμος εκτέλεσε εύστοχα για το 1-2. Στο 94' ο Νεοχωρίτης με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 2-2. 
Αδικείται από το το αποτέλεσμα η ομάδα μας που ήταν ανώτερη και πιο ουσιαστική από τους γηπεδούχους.

Έκρινε το αποτέλεσμα ο διαιτητής Τσακαλίδης με την απόφαση του να δώσει πέναλτι στο 83'. Χωρίς προβλήματα οι δύο επόπτες Χριστάκογλου και Ευμορφούλης.

Αναγκαστική αλλαγή έγινε ο Βασιλάκης στο 70' που αγωνιζόταν με έντονους πόνους στον αυχένα από το πρώτο ημίχρονο. Απόντες από την σημερινή αναμέτρηση για διάφορους λόγους οι Σουσούρας,Νέστωρ, Αρδάς, Τραμουντάνης, Ορφανίδης, Βασίλης Καραβασίλης, Θεολόγου, Δήμτσιος, Στοϊκούδης.

ΘΥΕΛΛΑ:MΠΑΛΑΜΠΑΝΗΣ,ΝΟΤΑΚΗΣ,ΙΝΤΡΙΣΙ,ΜΑΝΕΛΙΔΗΣ,ΜΗΛΙΟΣ,ΡΑΦΑΕΛΑΣ,ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗΣ,ΔΟΚΛΟΔΗΜΟΣ,ΖΑΓΚΑΣ(76'ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ),ΔΟΚΛΟΔΗΜΟΣ,ΚΑΡΑΠΟΣΤΟΛΟΥ(16' ΝΕΟΧΩΡΙΤΗΣ)
ΕΛΠΙΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΓΚΡΙΛΗΣ,ΛΙΟΛΙΟΣ,ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ,ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ(70' ΑΓΓΕΛΗΣ),ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ,ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΣΠΙΡΙΑΝΗΣ,ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΚΑΚΟΥΡΟΣ,ΦΛΕΣΣΑΣ(76'ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΣΠΙΡΙΑΝΗΣ)








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου