Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

ΕΛΠΙΣ-ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ 3-1(VID)


Την νίκη πήρε η Ελπίς με σκορ 3-1 επί του Διγενή Λακκώματος, ένα αποτέλεσμα που ήταν απόλυτα δίκαιο αφού ήταν ανώτερη σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα μας και ήρθε όπως και με την Ιερισσό με ανατροπή. Ο Διγενής προηγήθηκε στο 8' με τον Τσακλίδη, αλλά ο Γρηγόρης Καραβασίλης πέτυχε τρία γκολ στο 26', στο 51' και στο 67'. Από μία αποβολή για τις δύο ομάδες στα τελευταία λεπτά με τους Νέστωρ και Μπέκτα να δέχονται την δεύτερη κίτρινη.

Η αναμέτρηση ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη και για τις δύο ομάδες αφού έχουν τους ίδιους στόχους την φετινή χρονιά. Για ακόμη μια φορά η Ελπίς μπήκε μουδιασμένα στο ματς και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 8' με τον Τσακλίδη να σκοράρει από κοντά μετά από εκτέλεση κόρνερ. Από εκεί και πέρα η αναμέτρηση ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για την Ελπίδα που έβαλε την μπάλα κάτω και έκλεισε στα καρέ του τον Διγενή που δεν φάνηκε καθόλου απειλητικός.  Στο 26' ο Καραβασίλης με μακρινό σουτ και μετά από λάθος εκτίμηση του Σωτηριάδη έκανε το 1-1. Στο 30' ο Νέστωρ είχε οριζόντιο δοκάρι μετά από ατομική ενέργεια.
Δυνατά μπήκε η Ελπίς και στο δεύτερο ημίχρονο, μόλις στο 51' ο Καραβασίλης με ωραία ατομική ενέργεια και έξυπνο ψιλοκρεμαστό σουτ έκανε το 2-1. Οι παίκτες του Αριστοτέλη Φλέσσα συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό θέλοντας να κλειδώσουν την νίκη. Στο 67' ο Καραβασίλης ολοκλήρωσε το χατ τρικ του παίρνοντας το ριμπάουντ μετά από εκτέλεση φάουλ  του Κακούρου για να κάνει το 3-1.
Στο 85' δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ των παικτών με αποτέλεσμα οι Νέστωρ και Μπέκτας να αποβληθούν βλέποντας την δεύτερη κίτρινη.

Πολύ καλή διαιτησία των Κόκκινου,Μαυροπούλου και Νάνου.

ΕΛΠΙΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΛΙΟΛΙΟΣ,ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ(86' ΑΓΓΕΛΗΣ),ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ(90'ΣΟΥΣΟΥΡΑΣ),ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ,ΓΚΡΙΛΗΣ,ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ,ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΚΑΚΟΥΡΟΣ(80'ΦΛΕΣΣΑΣ),ΝΕΣΤΩΡ

ΔΙΓΕΝΗΣ :ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ,ΜΠΕΚΤΑΣ,ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΘΥΜΙΑΝΗΣ,ΤΣΑΚΛΙΔΗΣ,ΛΑΖΟΣ,ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ(51'ΦΟΥΝΤΟΥΚΗΣ),ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ,ΦΟΙΤΑΣ(79'ΤΣΟΜΑΚΟΣ),ΚΙΟΥΛΤΖΗΣ(57' SHERA)





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου