Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

EΛΠΙΣ-ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ 3-2(VID)


Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η Ελπίς με σκορ 3-2 απέναντι στην Άκανθο Ιερισσού μετά από ένα χορταστικό ματς με 5 γκολ και ανατροπή. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς και με γκολ στο 1' και στο 8' μπήκαν μπροστά στο σκορ με 0-2.Οι παίκτες του Αριστοτέλη Φλέσσα δεν το έβαλαν κάτω και ανέβασαν την απόδοση τους και έφτασαν στην ανατροπή με τρία υπέροχα γκολ από Αρδά 18' , Μπουμπούρη 34' και Καραβασίλη 78' , ενώ είχαν και δύο δοκάρια.



Οι δύο ομάδες αγνοούσαν την νίκη μετά από 7 αγωνιστικές και έβλεπαν το σημερινό ματς ως την αρχή της βαθμολογικής τους αντεπίθεσης. Η Άκανθος αιφνιδίασε αφού μόλις στα 27 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα ο Ιατρού με μακρινό σουτ έκανε το 0-1. Στο 7' ο Μπουλάρης βρέθηκε μόνος στην περιοχή και νίκησε τον Καραβασίλη για το 0-2. Η Ελπίς μετά το κάκιστο ξεκίνημα και το ντεζαβαντάζ των δύο γκολ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να επιστρέψει στο ματς. Ο Αρδάς με ένα απίστευτο σουτ λίγο κάτω από το κέντρο στο 18' έκανε το 1-2. Η πίεση συνεχίστηκε και ο Μπουμπούρης με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 34' έφερε το ματς στα ίσια.
Από το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Ελπίς έβαλε την αντίπαλο της μέσα στην περιοχή και έψαξε με μανία το γκολ της νίκης. Χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες με κυριότερες τα δύο δοκάρια μετά από εκτελέσεις κόρνερ του Κυργιαφίνη και κεφαλιές από Βασιλάκη στο 61' και του Γρηγόρη Καραβασίλη στο 70'. Ο τελευταίος όμως ήταν ο σκόρερ του τρίτου γκολ με ωραία ατομική ενέργεια και ψιλοκρεμαστό σουτ εκτός περιοχής στο 78'

Πολύ καλή η διαιτησία των Παπαδόπουλου, Κατραντζή και Κώστογλου.

Η Ελπίς με την πρώτη της νίκη έφτασε στους 5 βαθμούς ελπίζει να συνεχίσει την αντεπίθεση της την επόμενη Κυριακή που υποδέχεται τον Διγενή Λακκώματος.

Στο μέτωπο των τραυματιών για ένα ακόμη ματς οι Αγγελής, Θεολόγου και Ορφανίδης έμειναν εκτός όπως και ο Σουσούρας μετά τον τραυματισμό την προηγούμενη αγωνιστική στην Άθυτο. Νέος τραυματίας ο Πανταζίδης που αποχώρησε στο 48' με χτύπημα στον ώμο. Τα αδέρφια Ισπιριάνη απουσίασαν για επαγγελματικούς λόγους. Στα θετικά η επιστροφή του Κακούρου στην αγωνιστική δράση.

ΕΛΠΙΣ: BAΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ, ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ,ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ(63' ΦΛΕΣΣΑΣ(92' ΠΕΓΙΟΥΔΗΣ),ΑΡΔΑΣ,ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ(48'ΚΑΚΟΥΡΟΣ),ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ,ΓΚΡΙΛΗΣ,ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ,ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ, ΛΙΟΛΙΟΣ, ΝΕΣΤΩΡ(89' ΔΗΜΤΣΙΟΣ).

ΑΚΑΝΘΟΣ:ΣΙΜΟΣ,ΤΖΙΜΟΥΡΤΟΣ,ΚΟΣΜΙΔΗΣ,ΧΑΣΑΠΗΣ,ΜΠΛΕΣ,ΝΑΟΥΜ(56'ΚΕΚΙΟΣ).ΜΠΟΥΛΑΡΗΣ,ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ(88'ΓΕΡΑΚΗΣ),ΙΑΤΡΟΥ(74'ΠΑΣΧΑΛΑΣ),ΚΑΡΑΣΤΕΡΓΙΟΥ,ΤΣΕΜΕΚΙΔΗΣ(76'ΤΑΦΑ).












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου