Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ-ΕΛΠΙΣ 4-0


Εκτός συνέχειας από τον θεσμό του κυπέλλου έμεινε η Ελπίς μετά την σημερινή ήττα με 4-0 από τον Άρη Παλαιοχωρίου. Η πρόκριση ήταν από την στιγμή της κλήρωσης δύσκολη αφού ο Άρης πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής όπου βρίσκεται στην πρώτη θέση του Β' ομίλου. Το κέρδος από την σημερινή αναμέτρηση για την Ελπίδα είναι η εξαιρετική παρουσία της ομάδας που βρισκόταν μέσα στο ματς μέχρι το 77' όπου το σκορ ήταν 1-0 αλλά και ο χρόνος συμμετοχής που πήραν οι ''μικροί'' της ομάδας.

Ο προπονητής της ομάδας Αριστοτέλης Φλέσσας είχε να αντιμετωπίσει αρκετές απουσίες αλλά έχοντας στο μυαλό του και το κρίσιμο ματς πρωταθλήματος που ακολουθεί την Κυριακή χρησιμοποίησε στην αρχική ενδεκάδα τον 17χρόνο Χρήστο Στοϊκούδη και τους 16χρόνους Μανώλη Δήμτσιο και Ραφαήλ Πεγιούδη, ενώ ως αλλαγή αγωνίστηκε ο 17χρόνος Κώστας Λιόλιος. Σημαντική εμπειρία για το νέο αίμα της Ελπίδας που αγωνίστηκε απέναντι σε ένα τόσο δυνατό αντίπαλο.
Οι γηπεδούχοι είχαν τα ηνία του αγώνα αλλά η Ελπίς αμύνθηκε εξαιρετικά σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Ο Σκέμπι στο 34' με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-0. Μέχρι το 77' το σκορ δεν άλλαξε όταν ο Σιμόνι που είχε περάσει ως αλλαγή έκανε το 2-0. Στα τελευταία λεπτά η κούραση έφερε άλλα δύο γκολ για τον Άρη με τον Αλωπούδη στο 83' και τον Παππά στο 94'.

Πλέον το μυαλό όλων στην ομάδα είναι στο εντός έδρας ματς της Κυριακής με την ισόβαθμη και χωρίς νίκη επίσης στο πρωτάθλημα Ιερισσό.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Παυλίδη, Μιχαλούδη και Θεοχάρη.

Ευχαριστούμε την διοίκηση του Άρη Παλαιοχωρίου για την άριστη φιλοξενία και τους ευχόμαστε ότι καλύτερο στο φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

*Στο μέτωπο των τραυματιών ο Κακούρος έπαιξε σήμερα για λίγα λεπτά μετά από ματς της πρεμιέρας στην Σάρτη,Αγγελής, Θεολόγου και Σουσούρας είναι αμφίβολοι για το ματς της Κυριακής, ενώ σίγουρα εκτός είναι ο Ορφανίδης και ο τιμωρημένος Γιάννης Καραβασίλης.

ΑΡΗΣ:ΓΙΩΤΑΣ,ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,ΣΤΟΪΚΟΣ,ΤΑΪΡΗΣ,ΛΑΓΟΝΤΖΟΣ,ΚΕΦΑΛΑΣ(46'ΚΩΤΑΚΗΣ),ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ,ΜΑΝΙΟΣ(78'ΠΑΠΑΣ),ΙΓΝΑΤΙΔΗΣ(56' ΣΙΜΟΝΙ),ΑΛΩΠΟΥΔΗΣ,ΣΚΕΜΠΙ(72'ΜΠΑΜΠΟΥΡΑΣ)

ΕΛΠΙΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΠΕΓΙΟΥΔΗΣ(89' ΚΑΚΟΥΡΟΣ),ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ,ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ,ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ,ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΡΙΛΗΣ,ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ,ΔΗΜΤΣΙΟΣ(82 ΣΙΜΟΣ ΓΚΡΙΛΗΣ'),ΣΤΟΪΚΟΥΔΗΣ(73'ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΟΛΙΟΣ),ΦΛΕΣΣΑΣ(46' ΝΕΣΤΩΡ)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου