Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

TOΡΩΝΑΙΟΣ ΑΘΥΤΟΥ-ΕΛΠΙΣ 0-0 (VID)


To δεύτερο βαθμό της στο πρωτάθλημα κατάφερε να πάρει η Ελπίς μετά το 0-0 απέναντι στον Τορωναίου Αθύτου σε μια δύσκολη και ιδιαίτερη έδρα. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο με τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες για να πάρουν την νίκη αλλά χωρίς να  καταφέρουν να σκοράρουν.


Η Ελπίς παρά τις σημαντικές απουσίες που είχε και στο σημερινό ματς κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας ενώ έχασε και σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει την νίκη αφού ήταν απειλητική κυρίως στις αντεπιθέσεις.  Από την μεριά τους οι γηπεδούχοι ήταν κυρίως απειλητικοί στις στημένες φάσεις ενώ πέτυχαν γκολ στο πρώτο ημίχρονο που ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
O Nέστωρ στο πρώτο ημίχρονο έχασε την πιο σημαντική ευκαιρία σε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα ενώ ο Καραβασίλης αντέδρασε υπέροχα στο σουτ του Μούστα μέσα από την περιοχή. Στο δεύτερο ημίχρονο Νέστωρ και Λιόλιος βρέθηκαν σε πλεονεκτική θέση δύο φορές μέσα στην περιοχή χωρίς να καταφέρουν να σκοράρουν ενώ ο τερματοφύλακας Γιαρμάς αντέδρασε σωστά στα σουτ του Καραβασίλη και Φλέσσα. Οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Σιούζο το πλασέ του οποίου απομάκρυνε πάνω στην γραμμή η άμυνα της Ελπίδας.Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο αφού χάθηκαν ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές.
Άψογη η διαιτησία των Σκούτα, Χριστάκογλου και Μαυροπούλου.
Τραυματίας αποχώρησε με τράβηγμα ο Σουσούρας στο 37', ενώ δεν αγωνίστηκαν επίσης στο σημερινό ματς οι τραυματίες Αγγελής,Θεολόγου, Ορφανίδης, Κακούρος, ο τιμωρημένος Γιάννης Καραβασίλης και οι Γιώργος και Γιάννης Ισπιριάνης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ:  ΓΙΑΡΜΑΣ,ΦΟΙΤΑΣ(56'KOYΚΟΥΤΡΙΓΚΑΣ),ΧΑΝΤΖΑΡΙΔΗΣ,ΣΚΕΝΤΟΣ,ΛΟΓΓΙΝΙΔΗΣ(77'ΣΙΟΥΖΟΣ),ΠΑΤΣΙ,ΜΟΥΣΤΑ,ΜΑΝΩΛΗ,ΔΙΑΚΟΣ(59'ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ),ΣΙΟΥΖΟΣ,TODOR(63'ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ)
ΕΛΠΙΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΛΙΟΛΙΟΣ(90' ΣΤΟΪΚΟΥΔΗΣ)ΑΡΔΑΣ,ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ,ΓΚΡΙΛΗΣ,ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ,ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ(70'ΦΛΕΣΣΑΣ),ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΣΟΥΣΟΥΡΑΣ(37'ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ,ΝΕΣΤΩΡ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου