Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

EΛΠΙΣ-ΟΛΥΝΘΟΣ 0-1 (VID)


Χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα παρέμεινε η Ελπίς μετά την εντός έδρας ήττα με 0-1 από την Όλυνθο. Οι παίκτες του Αριστοτέλη Φλέσσα έδειξαν ένα εξαιρετικό πρόσωπο απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα που έχει υψηλούς στόχους και ήταν  άκρως ανταγωνιστικοί επί 90 λεπτά, χωρίς όμως να καταφέρουν να πάρουν κάτι θετικό από το ματς. Το γκολ του Μέτσι στο 36' με σουτ έξω από την περιοχή έκρινε τον νικητή.



Η Ελπίς μπήκε αποφασισμένη στον αγωνιστικό χώρο να πάρει κάτι καλό από το σημερινό ματς παρά τις πολλές απουσίες που είχε να αντιμετωπίσει. Κοίταξε στα μάτια την Όλυνθο έχοντας εξαιρετικό αγωνιστικό πλάνο κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες για να σκοράρει τόσο πριν το γκολ του Μέτσι στο 36' αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο με τους Νέστωρ και Σουσούρα να αστοχούν από πλεονεκτική θέση. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ήρθε με φοβερό σουτ του Μέτσι λίγο έξω από την περιοχή  που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα Βασίλη Καραβασίλη.

Καλή παρουσία από την διαιτητική τριάδα των Μιχαλούδη, Κεχαγιά και Σχοινά.

*Η Ελπίς σήμερα αγωνίστηκε χωρίς 7 ποδοσφαιριστές αφού για διάφορους λόγους απουσίαζαν Αγγελής, Πανταζίδης, Γιώργος και Γιάννης Ισπιριάνης, Κακούρος και οι δύο τερματοφύλακες Γιάννης Καραβασίλης και Ορφανίδης.

*Ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή της Ολύνθου Ψευτογιώργο που αποχώρησε τραυματίας από το σημερινό παιχνίδι.

*Το δύσκολο πρόγραμμα για την Ελπίδα συνεχίζεται αφού την 7η αγωνιστική αντιμετωπίζει τον Τορωναίο Αθύτου εκτός έδρας την Κυριακή 04/11  στις 15:00.

*Εδώ και λίγες μέρες ο Γιώργος Νέστωρ έχει επιστρέψει στην ομάδα μας για να βοηθήσει να πετύχει τον στόχο της σωτηρίας.

ΕΛΠΙΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ,ΛΙΟΛΙΟΣ(82' ΘΕΟΛΟΓΟΥ)ΑΡΔΑΣ,ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ,ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ(80' ΦΛΕΣΣΑΣ),ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ,ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΓΚΡΙΛΗΣ,ΣΟΥΣΟΥΡΑΣ,ΝΕΣΤΩΡ

ΟΛΥΝΘΟΣ:ΠΑΝΙΣΚΑΚΗΣ,ΠΑΝΑΝΟΣ(84' ΜΟΥΡΜΟΥΡΗΣ),ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ,ΨΕΥΤΟΓΙΩΡΓΟΣ(25' ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ),ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΗΣ,ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ,ΓΙΩΡΓΗΣ(78'ΒΙΒΑ),ΒΕΝΤΖΙΟΣ,MΕΤΣΙ,ΠΕΠΑ(78'ΚΕΡΛΟΤΑ),ΓΕΡΑΝΤΖΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου