Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

NIKH ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ-ΕΛΠΙΣ 3-1(VID)


Την ήττα γνώρισε η Ελπίς στην έδρα της Νίκης Πολυγύρου με σκορ 3-1. Η αναμέτρηση κρίθηκε από το πρώτο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 3-0 και την Ελπίδα να μένει με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του αρχηγού της ομάδας Γιάννη Καραβασίλη στο 38'. Στο 90' ο Γρηγόρης Καραβασίλης έγραψε το τελικό 3-1.



Η Ελπίς ήταν φανερό από τα πρώτα λεπτά του αγώνα πως δεν μπήκε όπως έπρεπε στο παιχνίδι αφού αδυνατούσε να κρατήσει μπάλα αλλά και να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις διαγώνιες μακρινές μπαλιές που επιχειρούσαν οι γηπεδούχοι. Στο 21' ο Χλιάπας με σουτ στην κίνηση μετά από κόρνερ άνοιξε το σκορ. Μόλις τρία λεπτά αργότερα ο Πανισκάκης βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας και με δυνατό σουτ από πλάγια θέση έκανε το 2-0. Στο 38' ο Ιβάνοφ σέντραρε από αριστερά ο Χλιάπας σκόραρε αλλά βρισκόταν εμφανώς σε θέση οφσάιντ αφού την ώρα της σέντρας βρίσκονταν μέσα στην εστία της Ελπίδας αλλά η παράβαση δεν καταλογίστηκε ποτέ. Στις διαμαρτυρίες ο αρχηγός και τερματοφύλακας της ομάδας Γιάννης Καραβασίλης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα και για το υπόλοιπο ματς τα γάντια του φόρεσε ο Κώστας Γκρίλης.
Η συνέχεια του ματς ήταν τυπική διαδικασία με τους παίκτες του Φλέσσα πάντως να στέκονται πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο παρά το αριθμητικό μειονέκτημα και να μειώνουν το σκορ στο 89' με ωραία προσπάθεια του Γρηγόρη Καραβασίλη.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν απόλυτα δίκαιο αφού η ομάδας ήταν κακή στο πρώτο ημίχρονο και έμεινε πολύ εύκολα πίσω στο σκορ. Για ακόμη μία φορά όμως γίναμε μάρτυρες και πληρώσαμε την ανικανότητα και την αδυναμία της επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣ Χαλκιδικής να εκπαιδεύσει σωστά της διαιτητές των πρωταθλημάτων της. Η δεύτερη επόπτης στο χτεσινό ματς κυρία Τοπουζάκη δεν καταλόγισε οφσάιντ σε μία φάση που αντιλήφθηκε όλο το γήπεδο πως ο σκόρερ του τρίτου γκολ Χλιάπας ήταν εκτεθειμένος αφού την στιγμή της σέντρας βρισκόταν πέρα από την τελική γραμμή και μέσα στο τέρμα της Ελπίδας.... Τονίζουμε και πάλι πως η ήττα μας δεν οφείλετε σε καμία απόφαση της διαιτητική τριάδας αλλά πάνω από όλα στην απόδοση της ομάδας, αλλά πλέον η κατάσταση με τους διαιτητές έχει φτάσει στο απροχώρητο. Ο διαιτητής Τσακαλίδης εφάρμοσε πιστά τον κανονισμό στην αποβολή του Καραβασίλη λειτουργώντας με αυστηρότητα αλλά ήταν ακριβοδίκαιος και σωστός στα σφυρίγματα του, χωρίς προβλήματα ο πρώτος επόπτης Χατζηδημητρίου.

ΝΙΚΗ:AIKATEΡΙΝΑΡΗΣ,ΑΣΤΕΡΙΑΔΗΣ,ΧΛΙΑΠΑΣ,ΖΟΥΝΗΣ,ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΠΑΝΙΣΚΑΚΗΣ(55' ΔΑΜΔΑΛΗΣ),ΙΒΑΝΟΦ(77' ΧΑΤΖΗΣΤΕΡΓΙΟΥ),BΟΥΛΓΑΡΗΣ,KAΡΑΪ(70' ΜΑΡΘΑΣ)ΠΑΠΑΦΛΩΡΑΤΟΣ(60'ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ),ΔΗΜΟΥΔΗΣ.

ΕΛΠΙΣ:ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΛΙΟΛΙΟΣ,ΑΡΔΑΣ,ΑΓΓΕΛΗΣ(65'ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ),ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ(82' ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ),ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ,ΓΚΡΙΛΗΣ,ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΣΠΙΡΙΑΝΗΣ(76' ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΣΠΙΡΙΑΝΗΣ),ΣΟΥΣΟΥΡΑΣ(52' ΝΕΣΤΩΡ)

*Στο μέτωπο των τραυματιών ο Κακούρος μπαίνει στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του ενώ ο Ορφανίδης μετά έξοδο του από το νοσοκομείο θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να επανέλθει.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου