Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

ΕΛΠΙΣ-ΣΤΡΑΤΩΝΙ 0-0(VID)


Χωρίς νικητή έληξε η εντός έδρας αναμέτρηση της Ελπίδας με το Στρατώνι με σκορ 0-0. Μετά από ένα κακό ματς με λιγοστές φάσεις η Ελπίς πήρε τον πρώτο της βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα παίζοντας απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Διαμαρτύρονται για πέναλτι οι φιλοξενούμενοι στην τελευταία φάση του αγώνα.



Η Ελπίς έχοντας μείνει χωρίς βαθμό μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές ήθελε απαραίτητα να πάρει κάτι από το χτεσινό ματς. Οι δύο ομάδες έπαιξαν από το ξεκίνημα επιφυλακτικά δίνοντας μεγαλύτερη βάση στην άμυνα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δούμε ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις και αρκετές μονομαχίες που θα κρινόταν στις λεπτομέρειες και στην μία φάση.
Στο πρώτο ημίχρονο η κατοχή μπάλας ήταν μοιρασμένη με καμία από τις δύο ομάδες να μην έχει την υπεροχή. Η μοναδική ευκαιρία ήταν ένα δοκάρι για την Ελπίδα μετά από μακρινή εκτέλεση φάουλ και μπέρδεμα στην περιοχή. Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου η Ελπίς έφτασε κοντά στο γκολ με τον Σουσούρα να μην προλαβαίνει για εκατοστά την έξοδο του τερματοφύλακα. Το Στρατώνι στο τελευταίο εικοσάλεπτο ανέβασε στροφές και πίεσε για το γκολ, έχασε μοναδική ευκαιρία όταν σε παράλληλη μπαλιά με την εστία τρεις παίκτες δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Στις καθυστερήσεις υπάρχει ένα μαρκάρισμα του Μπουμπούρη στον Μεμά με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα για πέναλτι.

Ο διαιτητής του αγώνα Δημητριάδης παρά τις δυνατές μονομαχίες που υπήρχαν αποφάσισε να διαχειριστεί το παιχνίδι χωρίς να βγάλει κίτρινες κάρτες κάτι που θα μπορούσε να κάνει αρκετές φορές σε μαρκαρίσματα και από τις δύο πλευρές. Ελέγχεται φυσικά για την φάση του πέναλτι στις καθυστερήσεις. Χωρίς προβλήματα οι δύο επόπτες Τσιρωνάς και Μαυροπούλου.

Για ένα ακόμη ματς έμεινε εκτός ο Κακούρος ενώ ο άτυχος Ορφανίδης νοσηλεύεται  στο νοσοκομείο από την περασμένη Δευτέρα.

ΕΛΠΙΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ,ΑΓΓΕΛΗΣ,ΑΡΔΑΣ,ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ,ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ,ΣΟΥΣΟΥΡΑΣ(90' ΦΛΕΣΣΑΣ),ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΣΠΙΡΙΑΝΗΣ(63'ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΣΠΙΡΙΑΝΗΣ),ΛΙΟΛΙΟΣ(82'ΓΚΡΙΛΗΣ),

ΣΤΡΑΤΩΝΙ:ΚΙΟΥΠΤΣΗΣ,ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ(89' ΧΑΤΖΗΚΟΣ),ΤΣΑΚΕΛΙΔΗΣ,ΠΑΝΟΥΣΗΣ,ΤΣΧΕΤΙΑΝΙ,ΠΑΥΛΑΤΟΣ,ΚΑΝΙΟΣ,ΚΑΡΝΟΠΟΥΛΟΣ(62' ΠΡΟΚΟΣ),ΤΣΟΥΚΑΝΗΣ(54'ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ),ΤΣΟΥΡΙ(82' ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ)










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου