Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ-ΕΛΠΙΣ 4-1(VID)


Την ήττα με το βαρύ 4-1 γνώρισε η Ελπίς στην έδρα του Άρη Κασσανδρείας μένοντας έτσι με μηδέν βαθμούς μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει  την εικόνα του αγώνα αφού η Ελπίς στάθηκε αρκετά καλά απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, πλήρωσε όμως τα λάθη της σε κρίσιμα σημεία του αγώνα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 με τα γκολ του Παπαστεργίου στο 16' και του Δουρμούση στο 32΄ο Αγγελής μείωσε με κεφαλιά στο 37', ο Παπαστεργίου στο 58' και ο Τζιούγκος στο 87' έγραψαν το τελικό σκορ.



Με άδεια χέρια έφυγε η Ελπίς από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη Κασσανδρείας. Οι παίκτες του Αριστοτέλη Φλέσσα πάλεψαν αρκετά και ήταν ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια ομάδα που έχει υψηλούς στόχους της φετινή χρονιά. Οι στημένες φάσεις και κάποια εύκολα λάθη στην άμυνα πλήγωσαν την Ελπίδα με το σκορ να μην αντιπροσωπεύει την εικόνα του αγώνα.
 Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και με μπροστάρη τον ταχύτατο Βραζιλιάνο Ντο Σάντος αλλά και τον επιβλητικό Παπαστεργίου μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 16' όταν οι δύο τους συνδυάστηκαν άψογα. Στο 32' ο Δουρμούσης με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ έκανε το 2-0. Η Ελπίς δεν παράτησε το παιχνίδι ανέβασε στροφές έχασε φοβερή ευκαιρία με τον Δουρμούση να σταματάει πάνω στην γραμμή το πλασέ του Καραβασίλη στο 35' και στο 37' ο Αγγελής μείωσε με κεφαλιά σε 2-1.
Η Ελπίς μπήκε αποφασισμένη στο δεύτερο ημίχρονο να παλέψει για την ισοφάριση αλλά ακόμη μια στημένη φάση έφερε το 3-1 για τους γηπεδούχους με το Παπαστεργίου στο 58' με κεφαλιά να κάνει το 3-1. Στην συνέχεια η αναμέτρηση ήταν ισορροπημένη με τον Ορφανίδη να κρατά το 3-1 με φοβερή διπλή επέμβαση και την Ελπίδα να χάνει σημαντική ευκαιρία στο 82' με τον Λιόλιο να κάνει ωραία ενέργεια αλλά να τα χαλάει στην τελική πάσα του στον αφύλαχτο Καραβασίλη. Το τελικό 4-1 ήρθε στο 87' με τον Τζιούγκο ύστερα από κλέψιμο και γρήγορη αντεπίθεση.

Με το τέλος της τρίτης αγωνιστικής η Ελπίς έμεινε χωρίς βαθμό και την 4η υποδέχεται το Στρατώνι που έχει ξεκινήσει με το 3 στα 3.

Άψογη και χωρίς κανένα ψεγάδι η διαιτητική τριάδα των Ισάακ Τσακαλίδη, Μαυροπούλου και Κατραντζή.

ΑΡΗΣ: ΛΕΙΒΑΔΙΩΤΗΣ,ΤΣΩΛΗΣ(86΄ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ),ΠΕΡΔΙΚΗΣ,ΔΟΥΡΜΟΥΣΗΣ.MANOLOV,ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ,ΣΟΥΧΑΣΒΙΛΙ(72'XHUNGO),ΝΙΝΟΣ,ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ(82' ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ),ΚΥΡΙΚΤΣΗΣ(86' ΡΙΤΣΑ), DOS SANTOS

ΕΛΠΙΣ: ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ,ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ,ΓΚΡΙΛΗΣ(60' ΙΣΠΙΡΙΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ),ΑΡΔΑΣ,ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ,ΑΓΓΕΛΗΣ(70' ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ), ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ,ΛΙΟΛΙΟΣ,ΙΣΠΙΡΙΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ(87' ΔΗΜΤΣΙΟΣ),ΣΟΥΣΟΥΡΑΣ(77' ΘΕΟΛΟΓΟΥ).

*Eκτός έμεινε για δεύτερο σερί ματς ο Κακούρος μετά τον τραυματισμό που απέκτησε στο ματς της πρώτης αγωνιστικής στην Σάρτη, ενώ δεν αγωνίστηκε και ο τιμωρημένος Πανταζίδης.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου