Κυριακή 1 Απριλίου 2018

ΕΛΠΙΣ-ΝΙΚΗ ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗΣ 1-0 (VID)


Μεγάλη νίκη πέτυχε η Ελπίς με 1-0 επί της Νίκης Αμμουλιανής, μια νίκη που της εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο στην πρώτη κατηγορία κάτι που πετυχαίνει για τέταρτη φορά στην ιστορία της. Η αναμέτρηση δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με την Ελπίδα να είναι ανώτερη και να απειλεί κυρίως με στημένες φάσεις. Το μοναδικό γκολ  πέτυχε με κεφαλιά ο Φλέσσας στο 54΄μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κυργιαφίνη. Έτσι  η Ελπίς έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με 56 βαθμούς δύο περισσότερους από τον Χολομών Ρ/Π και την τελευταία αγωνιστική της αρκεί η ισοπαλία στην έδρα του Τορωναίου Συκιάς για να τερματίσει στην πρώτη θέση.



Η κορυφή δεν ζάλισε τους παίκτες της Ελπίδας και φρόντισαν να παραμείνουν εκεί. Η Νίκη Αμμουλιανής ήρθε στο σημερινό ματς με κεκτημένη ταχύτητα από τις τέσσερις σερί νίκες που είχε, έδειξε μεγάλη μαχητικότητα και πρόβαλε σθεναρή αντίσταση.
Για τέταρτο σερί ματς η Ελπίς κράτησε το μηδέν στην άμυνα και από εκεί και πέρα έχοντας την κατοχή της μπάλας και την υπεροχή έψαξε το γκολ κυρίως με στημένες φάσεις και κάποια μακρινά σουτ. Η Νίκη απείλησε ελάχιστα την εστία του Καραβασίλη. Οι εκτελέσεις του Κυργιαφίνη ήταν εξαιρετικές και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Στο 54' σε μία από αυτές έβγαλε σε πλεονεκτική θέση μετά από κόρνερ τον Φλέσσα που πέτυχε με το κεφάλι το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Στην συνέχεια χάθηκαν και άλλες ευκαιρίες για να μεγαλώσει το σκορ με τον Μπουμπούρη, τον Μίχο και τον Αρδά να σημαδεύει το δοκάρι με μακρινή εκτέλεση φάουλ.Στο 88' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για έντονη διαμαρτυρία ο Paloka των φιλοξενούμενων.
Η Ελπίς έδειξε σε ακόμα ένα ματς μεγάλη συγκέντρωση, έπαιξε πειθαρχημένα, είχε μεγάλο πάθος, έβγαλε ένταση και είχε εξαιρετική αμυντική λειτουργία με αποτέλεσμα να φτάσει σε μια σπουδαία νίκη.
Η οικογένεια της Ελπίδας εύχεται περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον άτυχο Γιώργο Τσεμτσίδη των φιλοξενούμενων που αποχώρησε τραυματίας πολύ νωρίς από την αναμέτρηση.

Χωρίς προβλήματα η διαιτητική τριάδα των Παπά, Ποντικέρη, Ποντίκη.

ΕΛΠΙΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΘΕΟΛΟΓΟΥ,ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ,ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ,ΑΡΔΑΣ,ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΓΚΡΙΛΗΣ,ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ,ΜΙΧΟΣ(90' ΣΤΟΪΚΟΥΔΗΣ), ΛΙΟΛΙΟΣ(93' ΔΗΜΤΣΙΟΣ),ΦΛΕΣΣΑΣ(85' ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ)

ΝΙΚΗ:ΜΟΥΡΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Κ. .ΤΣΕΜΤΣΙΔΗΣ Γ.(7' ΜΟΥΡΟΛΟΥΠΟΛΟΣ Π. ),ΚΟΣΜΑΣ,PALOKA,ΣΑΒΒΑΣ,ΚΑΡΑΣΤΕΡΓΙΟΣ,ΤΖΙΝΤΖΟΣ Χ,,ΙΑΤΡΟΥ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΖΙΝΤΖΟΣ Δ.(75' ΤΣΕΜΤΣΙΔΗΣ Μ.) ,ΠΕΛΤΕΚΗΣ

*Σημαντική η επιστροφή του Γιώργου Αγγελή από τον τραυματισμό του έστω και για λίγα λεπτά. Πλέον μοναδική απουσία αυτή του Δημήτρη Βασιλάκη που αναρρώνει ακόμα από τον τραυματισμό του στον αυχένα.

*Η μετάδοση του αγώνα έφτασε σήμερα μέχρι το Μπαλί, εκεί την παρακολούθησαν γεμάτοι άγχος οι Βασίλης Αγγελής και Γρηγόρης Καραβασίλης.


Η άνοδος από σήμερα είναι γεγονός, ενώ ο τίτλος θα κριθεί λογικά σε αγώνα μπαράζ με τον Χολομών Ρ/Π. Την τελευταία αγωνιστική η Ελπίς αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Τορωναίο Συκιάς και ο Χολομών υποδέχεται τον Ηρακλή Μ.Παναγίας. Η Ελπίς βρίσκεται δύο βαθμούς μπροστά και έχοντας και το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία (καλύτερη διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους ματς) χρειάζεται έναν βαθμό την τελευταία αγωνιστική για να τερματίσει στην πρώτη θέση και να έχει το πλεονέκτημα έδρας στον τελικό.

Βαθμολογία
1. ΕΛΠΙΣ  56
2.ΧΟΛΟΜΩΝ  Ρ/Π 54
3. ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ 47
4.ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ 44
5.ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ 44

Τελευταία αγωνιστική








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου