Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΣΥΚΙΑΣ-ΕΛΠΙΣ 0-0 (VID)


Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση της Ελπίδας στην έδρα του Τορωναίου Συκιάς με το τελικό 0-0 να είναι αρκετό για την ομάδα μας αφού παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας κατακτώντας οριστικά την πρώτη θέση που της δίνει το πλεονέκτημα έδρας στον τελικό για τον τίτλο του πρωταθλητή απέναντι στον Χολομών Ρ/Π. Η αναμέτρηση δεν είχε πολλές φάσεις, είχε όμως ένταση, δυνατές μονομαχίες και σημαδεύτηκε από τους τραυματισμούς του Μίχου στο γόνατο και του Τραμουντάνη(4 ράμματα πάνω από το μάτι).




Η Ελπίς είχε το πλεονέκτημα να παίζει για δύο αποτελέσματα στο χθεσινό παιχνίδι, έτσι κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο συντηρητικά και με μεγάλη προσοχή στην άμυνα. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν με μεγάλο πάθος και μπήκαν πιο δυνατά στα πρώτα λεπτά. Αρχικά είχαν δοκάρι με μακρινό σουτ αλλά και μια πολύ καλή ευκαιρία μέσα από την περιοχή. Μετά τα πρώτα είκοσι λεπτά η Ελπίς ισορρόπησε και προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες, απείλησε κυρίως  με μακρινά σουτ και στημένες φάσεις. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον τραυματισμό στο γόνατο για τον ακόμη μια φορά άτυχο Μιχάλη Μίχο, ενώ λίγο αργότερα ο Τραμουντάνης απέκτησε ένα σκίσιμο πάνω από το μάτι...αλλά αυτό δεν τον πτόησε αφού συνέχισε να αγωνίζεται ως το τέλος της αναμέτρησης. Αργότερα του έγιναν τέσσερα ράμματα. Δεν υπήρχε ρυθμός στο ματς που αναλώθηκε σε μονομαχίες στο κέντρο και με ελάχιστες ευκαιρίες για γκολ. Η Ελπίς κρατώντας το μηδέν στην άμυνα για πέμπτο σερί ματς πήρε αυτό που ήθελε από την χθεσινή αναμέτρηση και έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με το τέλος της κανονική διάρκειας του πρωταθλήματος. Πλέον θα περιμένει τον Χολομών Ρ/Π έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας στον τελικό για την ανάδειξη του πρωταθλητή, έχοντας φυσικά εξασφαλίσει την άνοδο στην Α' κατηγορία.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Α. Τσακαλίδη, Τσόμτσου και Κωνσταντάρα που διαχειρίστηκαν πολύ καλά το ματς παρότι είχε ένταση και πολλές δυνατές μονομαχίες.

ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ:ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ,ΜΕΛΙΣΣΗΣ(85' ΜΑΝΩΛΑΚΟΥΔΗΣ),ΜΠΑΚΑΛΗΣ(46' ΤΣΙΑΧΤΣΙΡΑΣ), Ρ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ,ΜΑΝΩΛΑΚΟΥΔΗΣ(56' ΜΕΛΙΣΣΗΣ),ΠΑΤΡΙΚΗΣ,ΑΥΓΕΡΟΣ, Δ. ΠΑΡΛΑΜΕΝΤΑΣ,ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΔΗΣ(61' ΚΟΥΒΑΤΣΗΣ), Ε. ΠΑΡΛΑΜΕΝΤΑΣ

ΕΛΠΙΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΓΚΡΙΛΗΣ,ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ,ΑΡΔΑΣ,ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ,ΜΙΧΟΣ(48' ΘΕΟΛΟΓΟΥ), ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ,ΛΙΟΛΙΟΣ(90' ΔΗΜΤΣΙΟΣ),ΦΛΕΣΣΑΣ(89'ΑΓΓΕΛΗΣ)


*Η Ελπίς τέλειωσε τον δεύτερο γύρο έχοντας 9 νίκες, 3 ισοπαλίες και μία μόλις ήττα, ενώ τρέχει αήττητο 12 αγωνιστικών. Συνολικά μάζεψε 57 βαθμούς έχοντας την 3η καλύτερη επίθεση με 55 γκολ και την καλύτερη άμυνα με 19 γκολ παθητικό.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου