Κυριακή 22 Απριλίου 2018

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΛΠΙΣ-ΧΟΛΟΜΩΝ Ρ/Π 3-0 (VID)


Με τον ιδανικότερο τρόπο τέλειωσε την φετινή μοναδική σεζόν η Ελπίς αφού στέφτηκε πρωταθλήτρια στον Βόρειο Όμιλο της Β' κατηγορίας κερδίζοντας με 3-0 τον Χολομών Ρ/Π. Το σκορ άνοιξε στο 20' ο Γκρίλης, ενώ ο Φλέσσας στο 36' έκανε το 2-0 και ο Κυργιαφίνης το 3-0 στο 61'.
Αυτός είναι ο δεύτερος τίτλος πρωταθλήματος στην Β' κατηγορία στην ιστορία της ομάδας, με τον προηγούμενο να έχει έρθει το 1999.



Ήταν φανερό από τα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα πως οι παίκτες του Αριστοτέλη Φλέσσα ήταν αποφασισμένοι να σηκώσουν το τρόπαιο. Απόλυτη κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο με τεράστιο πάθος, πολλά τρεξίματα, καρδιά, ψυχή αλλά και ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους παίκτες του Χολομών να ελπίζουν ότι θα φύγουν με την νίκη από το γήπεδο. Το πρώτο γκολ ήρθε μετά από ατομική προσπάθεια του Καραβασίλη και γύρισμα από αριστερά με τον Γκρίλη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά. Στο 36' ο Φλέσσας με ένα υπέροχο αριστερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Χολομών να προσπαθεί να κρατήσει περισσότερο την μπάλα με την είσοδο των Ρίμπο και Μαριανού αλλά απείλησε μόλις μία φορά την εστία του Καραβασίλη και αυτή από λάθος της άμυνας. Ο Κυργιαφινής στο 61' με ένα μαγικό ψηλοκρεμαστό σουτ πολλά μέτρα έξω από την περιοχή έγραψε το τελικό 3-0 δίνοντας το έναυσμα για να αρχίσουν οι πανηγυρισμοί στις κερκίδες που ήταν ασφυχτικά γεμάτες, με τον κόσμο να δίνει ώθηση στους παίκτες της ομάδας.

Η Ελπίς στέφτηκε απόλυτα δίκαια πρωταθλήτρια, παρά το κακό ξεκίνημα που είχε, έκανε ένα φοβερό δεύτερο γύρο ανέβηκε στην κορυφή και απέδειξε στο χτεσινό ματς πως ήταν η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας με τον Χολομών επίσης να αξίζει την δεύτερη θέση και την άνοδο.
Την νέα  σεζόν θα παίξει για τέταρτη φορά στην ιστορία της στην πρώτη κατηγορία του νομού, ενώ κατέκτησε για δεύτερη φορά το πρωτάθλημα στην Β' κατηγορία(το 1999 η πρώτη).

Χωρίς προβλήματα η διαιτητική τριάδα των Δραγάτη, Γούτα και Σκούτα.

ΕΛΠΙΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ,ΘΕΟΛΟΓΟΥ,ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ,ΑΡΔΑΣ,ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΓΚΡΙΛΗΣ,ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ,ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΛΙΟΛΙΟΣ(87' ΔΗΜΤΣΙΟΣ),ΦΛΕΣΣΑΣ(83'ΑΓΓΕΛΗΣ)

ΧΟΛΟΜΩΝ:ΠΛΕΥΡΙΤΗΣ,ΞΕΦΤΕΡΗΣ, ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ,ΚΑΡΑΒΑΤΟΣ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΔΗΣ(46' ΡΙΜΠΟ),ΜΑΡΘΑΣ,ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ,ΙDRIZI(78'ΜΑΛΑΝΔΡΗΣ),ΞΕΦΤΕΡΗΣ,ΞΕΦΤΕΡΗΣ (46' ΜΑΡΙΑΝΟΣ),ΤΣΙΟΥΛΑΚΗΣ(89' ΜΑΛΑΝΔΡΗΣ).















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου