Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

ΔΟΞΑ ΚΡΗΜΝΗΣ-ΕΛΠΙΣ 0-2 (VID)



Με μια σπουδαία νίκη έφυγε η Ελπίς από την έδρα της σκληροτράχηλης Δόξας Κρήμνης με σκορ 0-2. Αυτό το τρίποντο έφερε την ομάδα του Αριστότελη Φλέσσα στην κορυφή της βαθμολογίας. Τα γκολ πέτυχαν ο Λιόλιος με κεφαλιά στο 40' και ο Φλέσσας στο 79'.


Η ήττα που γνώρισε ο Χολομών Ρ/Π στην Αμμουλιανή έδινε την ευκαιρία στην Ελπίδα να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας. Αντιμετωπίζοντας την αναμέτρηση με μεγάλη σοβαρότητα, με τους παίκτες να είναι συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή και παίζοντας με μεγάλο πάθος η πολύτιμη νίκη ήρθε απέναντι σε μια ομάδα που  έχει δείξει τα τελευταία χρόνια πως πρέπει να φτύσεις αίμα για να την κερδίσεις.

Η αναμέτρηση είχε μεγάλη ένταση, πάθος και από τις δύο πλευρές. Η Ελπίς είχε ως πρώτο στόχο να κρατήσει μακριά από την εστία του Καραβασίλη τους κινδύνους και το πέτυχε αφού δεν απειλήθηκε καθόλου σε κανένα σημείο του αγώνα. Επιθετικά ήταν ουσιαστική και βρήκε τα γκολ σε κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης. Στο 40' μετά από κόρνερ και απομάκρυνση του τερματοφύλακα ο Λιόλιος με έξυπνη κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έκανε το 0-1. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν αλλά ουσιαστική απειλή για την εστία του Καραβασίλη δεν υπήρξε, εκτός από κάποιες στημένες φάσεις. Στο 79' μετά από ελεύθερο  του τερματοφύλακα Καραβασιλή ο Φλέσσας κινήθηκε έξυπνα στην πλάτη της άμυνας, κράτησε την μπάλα και με ωραίο πλασέ έκανε το 0-2 και σφράγισε την νίκη για την Ελπίδα.
Η ομάδα της Δόξας έχει δίκιο να διαμαρτύρεται για την φάση του 13' όπου δεν δίνεται πέναλτι υπέρ της σε ανατροπή του Νατσίδη από τον Θεολόγου. Με λάθη η διαιτησία του Παπαδόπουλου, χωρίς προβλήματα οι δύο επόπτες Νάνου και Κατραντζή.


ΔΟΞΑ:ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ,BAJAZITI,ΚΟΝΤΟΣ,ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ(65' SENJA),ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ,ΠΑΠΠΑΣ(46' ΡΑΠΤΗΣ),ΣΕΝΙΑ(71' BΟΓΙΑΤΖΗΣ),ΝΑΤΣΙΔΗΣ,ΔΗΜΑΣ(78'ΣΓΟΥΡΟ).ΠΑΣΠΑΛΑΣ,ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ

ΕΛΠΙΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΘΕΟΛΟΓΟΥ(88' ΣΙΜΟΣ ΓΚΡΙΛΗΣ),ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ,ΑΡΔΑΣ,ΤΡΑΜΟΥΝΑΝΤΗΣ,ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ,ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΡΙΛΗΣ,ΛΙΟΛΙΟΣ(90' ΔΗΜΤΣΙΟΣ),ΦΛΕΣΣΑΣ(81'ΜΙΧΟΣ).

Η Ελπίς πλέον με δύο αγωνιστικές να απομένουν βρίσκεται μία νίκη μακριά από την άνοδο στην Α' κατηγορία, ενώ αν καταφέρει να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας θα έχει πλεονέκτημα έδρας στον τελικό για την ανάδειξη του πρωταθλητή.


Βαθμολογία
1. ΕΛΠΙΣ 53
2.ΧΟΛΟΜΩΝ  Ρ/Π  51
3.ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ 44
4.ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ 44
5.ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ 41

Πρόγραμμα 2 τελευταίων αγωνιστικών














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου