Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

ΕΛΠΙΣ-ΝΕΜΕΣΙΣ ΣΥΚΙΑΣ 4-0(VID)


Δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη πέτυχε η Ελπίς με σκορ 4-0 επί της Νέμεσις Συκιάς. Η Ελπίς παρά την νευρικότητα που είχε στο παιχνίδι της κατάφερε να πάρει μια σχετικά εύκολη νίκη παρά την σθεναρή αντίσταση των φιλοξενούμενων που είχαν δύο δοκάρια (15' και 46'). Τα γκολ πέτυχαν ο Αρδάς στο 32', ο Λιόλιος στο 51' και στο 63' με τον Καραβασίλη να κλείνει το σκορ στο 85'. Χαμένο πέναλτι ο Πανταζίδης στο 48'.



Τα χτεσινά αποτελέσματα με την απώλεια βαθμών σχεδόν όλων τον πρωτοπόρων έδιναν την ευκαιρία στην Ελπίδα να το εκμεταλλευτεί με την νίκη απέναντι στην Νέμεσις. Στα πρώτα λεπτά οι παίκτες του Φλέσσα είχαν μια σχετική νευρικότητα στις κινήσεις τους και κινδύνεψαν να μείνουν πίσω στο σκορ με την Νέμεσις να έχει δοκάρι στο 15'. Αυτό λειτούργησε σαν καμπανάκι και η Ελπίς έβαλε τον αντίπαλο στα καρέ ψάχνοντας το γκολ. Χάθηκαν ευκαιρίες με τους Φλέσσα, Καραβασίλη, Λιόλιο αλλά το γκολ ήρθε με τον Αρδά να παίρνει το ριμπάουντ μετά από απόκρουση σε φάουλ του Μπουμπούρη στο 32'. Αυτό ήταν το σκορ του ημιχρόνου.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δοκάρι για την Νέμεσις, αλλά στην  συνέχεια η Ελπίς κυριάρχησε απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 48' κέρδισε πέναλτι για χέρι αντίπαλου αμυντικού, όμως ο Πανταζίδης νικήθηκε από τον Φάλκο. Ο Λιόλιος στο 51' με πλασέ στην κίνηση εκμεταλλεύτηκε άψογα την ασίστ του Καραβασίλη, ενώ στο 63' έκανε το 3-0 με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή. Στο 85' ο Καραβασίλης έκανε το τελικό 4-0 με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ και ύστερα από ασίστ του Κώστα Γκρίλη.
Με την νίκη αυτή η Ελπίς έφτασε στους 50 βαθμούς, έναν πίσω από τον πρωτοπόρο Χολομών Ρ/Π και 9 βαθμούς μπροστά από την τρίτη θέση που ισοβαθμούν με 41 η Θύελλα Στανού, η Θύελλα Μεταγγιτσίου και ο Απόλλων Αρναίας.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Σερέτη, Ευμορφούλη και Σπέχου.

ΕΛΠΙΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΘΕΟΛΟΓΟΥ (67' ΣΤΟΊΚΟΥΔΗΣ),ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ,ΑΡΔΑΣ,ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ(74' ΣΙΜΟΣ ΓΚΡΙΛΗΣ),ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ,ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΡΙΛΗΣ,ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ(80' ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΟΛΙΟΣ),ΦΛΕΣΣΑΣ(70' ΔΗΜΤΣΙΟΣ)

ΝΕΜΕΣΙΣ: ΦΑΛΚΟΣ,ΚΑΖΑΚΑΣ,ΑΥΓΕΡΟΣ,ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΣ(75' ΖΑΠΡΟΣ).ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ(58'ΓΕΩΡΓΟΥΔΑΣ),ΣΚΟΔΡΑ(64'ΦΑΛΚΟΣ)Σ,ΚΟΥΚΟΥΡΑΜΑΣ,ΚΟΝΤΟΣ,ΜΠΑΤΖΗΣ,ΨΑΛΤΗΣ(69' ΓΟΥΓΟΥΛΗΣ)









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου