Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

ΕΛΠΙΣ- Α.Σ. ΟΥΡΑΝΟΠΟΥΛΗΣ 3-0(VID)


Η Ελπίς έφτασε σε μια δίκαιη νίκη με 3-0 επί του Α.Σ. Ουρανούπολης χωρίς να κάνει καλή εμφάνιση, αλλά δείχνοντας σοβαρότητα και αποφασιστικότητα πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Το σκορ άνοιξε στο 42' ο Φλέσσας μετά από ασίστ του Λιόλιου. Η νίκη κλείδωσε στο 77' με τον Λιόλιο να πλασάρει εύστοχα μετά από ασίστ του Καραβασίλη, που ήταν και αυτός που σέρβιρε και το τρίτο γκολ στον Γκρίλη στο 90'. Προσωρινά η Ελπίς ανέβηκε στην κορυφή περιμένοντας το αποτέλεσμα του Χολομών Ρ/Π αύριο Κυριακή στην έδρα της Νέμεσις Συκιάς.



Ο τρόπος που ήρθε η ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στην Δόξα και οι απουσίες βασικών μονάδων της ομάδας έκανε πολύ νευρικό το ξεκίνημα της Ελπίδας στην αναμέτρηση. Όπως ήταν αναμενόμενο η  Ελπίς είχε την υπεροχή, χωρίς όμως να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες με εξαίρεση μια κεφαλιά του Φλέσσα. Ο Λιόλιος εκμεταλλεύτηκε άψογα την κάθετη του Καραβασίλη στο 42' γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι όπου περίμενε ο Φλέσσας για να γράψει το 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και ήταν μέσα στο παιχνίδι μέχρι το 77' όπου έγινε το 2-0 με τον Καραβασίλη να κάνει υπέροχη ατομική προσπάθεια από αριστερά και να σερβίρει έτοιμο γκολ στον Λιόλιο. Στο 90' ο Γκρίλης με κεφαλιά εκμεταλλεύτηκε την δεύτερη ασίστ στο ματς από τον Καραβασίλη.
Στην φάση του πρωταθλήματος που βρισκόμαστε με την μάχη του τίτλου να έχει φουντώσει αυτό που μετράει είναι μόνο οι τρεις βαθμοί της νίκης και αυτό ήταν το ζητούμενο σήμερα για την Ελπίδα. Η νίκη ήρθε έστω και χωρίς καλή εμφάνιση, ενώ η ισοπαλία ανάμεσα σε Μεταγγίτσι και Αρναία, άφησε και τις δύο πίσω στην βαθμολογία.

Άψογη η διαιτητική τριάδα των αδερφών Σκούτα και του Χρυσέλη με αποτέλεσμα να πάρουν τα εύσημα και από τις δύο ομάδες μετά του λήξη του αγώνα. Με μοναδικό ψεγάδι το πέναλτι που ζητά ο Καραβασίλης στο δεύτερο ημίχρονο.

ΕΛΠΙΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΘΕΟΛΟΓΟΥ,ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ,ΑΡΔΑΣ,ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ(90'ΜΕΛΑΝΔΙΝΟΣ), ΜΙΧΟΣ,ΓΚΡΙΛΗΣ,ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ,ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΛΙΟΛΙΟΣ(90' ΠΕΙΡΑΛΗΣ),ΦΛΕΣΣΑΣ(87' ΣΤΟΪΚΟΥΔΗΣ).

Α.Σ. ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗΣ: ΜΑΥΡΟΣ,ΓΙΩΡΓΑΚΑΣ.ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ,ΚΑΥΚΕΛΗΣ,ΠΟΛΙΤΗΣ,ΣΕΧΟ,ΓΚΙΡΛΟΣ,ΠΑΡΘΕΝΙΑΔΗΣ,ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ,ΣΑΡΑΝΤΟΥΔΑΣ,ΡΟΥΣΣΟΣ















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου