Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

ΧΟΛΟΜΩΝ Ρ/Π-ΕΛΠΙΣ 1-0 (VID)


Δεν ξεκίνησε καλά το 2018 για την Ελπίδα αφού στο πρώτο ματς του δεύτερου γύρου γνώρισε την άδικη με βάση την εικόνα του αγώνα ήττα με σκορ 1-0 στην έδρα του Χολομών Ρ/Π. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να πετύχουν το μοναδικό γκολ του αγώνα με χτύπημα φάουλ του Ρίμπο στο 55'.

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούσαν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 27 βαθμούς οπότε η αναμέτρηση είχε τον χαρακτήρα του ντέρμπι. Από τα πρώτα λεπτά οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων έδειξαν μεγάλο πάθος και διάθεση. Η Ελπίς είχε την πρωτοβουλία, την υπεροχή και την κατοχή μπάλας με τους γηπεδούχους να έχουν κυρίως παθητικό ρόλο, παίζοντας κλειστά και με πρώτο στόχο το μηδέν στην άμυνα ψάχνοντας το γκολ σε κάποια αντεπίθεση ή σε μια στημένη φάση. Στο πρώτο ημίχρονο αρχικά ο Καραβασίλης δεν έπιασε καλά το σουτ μέσα από την περιοχή, ο Λιόλιος δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα μέσα από την μικρή περιοχή με τον αμυντικό να τον προλαβαίνει την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή. Στο 35' ο Λιόλιος πέτυχε γκολ με το διαιτητή Τσακαλίδη να το ακυρώνει για χέρι του Καραβασίλη στην αρχή της φάσης.
Στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία για τον Χολομών ο Ρίμπο με φάουλ έξω από την περιοχή πέτυχε και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 55'. Από εκείνο το σημείο και μετά η αναμέτρηση ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για την Ελπίδα που έχασε απίθανες ευκαιρίες με τον Φλέσσα δύο φορές, τον Πανταζίδη και τον Γκρίλη. Ο αρχηγός των γηπεδούχων Μάρθας αποβλήθηκε στο 81' με δεύτερη κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο φάουλ στον Κυργιαφίνη.
Το αποτέλεσμα αδικεί τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Αριστοτέλη Φλέσσα αφού έδειξαν την ανωτερότητα τους άλλα τους έλειψε η αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια. Αυτό δεν μειώνει την νίκη του Χολομών  που έδειξε με την εμφάνιση του πως δίκαια βρίσκεται τόσο ψηλά στην βαθμολογία και διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο.

Ο διαιτητής Αλέξανδρος Τσακαλίδης είχε μια καλή διαιτησία σε ένα ματς με πολλές μονομαχίες και δυνατά μαρκαρίσματα. Δύσκολη φάση στο ακυρωθέν γκολ επίσης θα μπορούσε να δώσει πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο σε μαρκάρισμα στον Καραβασίλη. Είχε ισορροπία στα σφυρίγματα του και έδειξε μεγάλη διάθεση να αφήσει το παιχνίδι να έχει ρυθμό μην σφυρίζοντας συχνά. Χωρίς προβλήματα οι δύο επόπτες Κελάζογλου και Xατζηδημητρίου.

ΧΟΛΟΜΩΝ:ΠΛΕΥΡΙΤΗΣ,ΞΕΦΤΕΡΗΣ(52' ΙDRIZI),ΚΑΡΑΒΑΤΟΣ,ΠΙΠΕΡΑΣ(70' ΞΕΦΤΕΡΗΣ),ΜΑΡΘΑΣ,ΒΑΡΒΑΡΙΩΤΗΣ,ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ,ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ,ΤΣΙΟΥΛΑΚΗΣ,ΡΙΜΠΟ(80' ΝΤΕΒΕΤΖΗΣ),ΞΕΦΤΕΡΗΣ

ΕΛΠΙΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ,ΘΕΟΛΟΓΟΥ(70' ΦΛΕΣΣΑΣ),ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ,ΑΡΔΑΣ,ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ,ΓΚΡΙΛΗΣ,ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΛΙΟΛΙΟΣ,ΜΠΟΥΛΓΚΟΥΡΙΔΗΣ

*Απαράδεκτη η φιλοξενία των γηπεδούχων με παράγοντα της ομάδας να έχει προκλητική συμπεριφορά απέναντι στον πάγκο μας από τα πρώτα λεπτά και στο τέλος της αναμέτρησης να φωνάζει ειρωνικά προς τους παίκτες μας ''Ένα και να καίει, αφήστε τους να κλάψουνε'' γεγονός που καταγράφηκε στο φύλλο αγώνα. Εκείνο όμως που διέφυγε της προσοχής του διαιτητή και του παρατηρητή του αγώνα είναι η επίθεση και ο προπηλακισμός που δέχτηκε ο πάροχος πρώτων βοηθειών της ομάδας μας Στέλιος Πειραλής μπροστά από τον χώρο τον αποδυτηρίων από τρία άτομα που δεν ήταν δηλωμένα στο φύλλο αγώνα. Λυπούμαστε για την συμπεριφορά αυτή γιατί έτσι αμαυρώνεται η προσπάθεια και ο ιδρώτας των ποδοσφαιριστών και του προπονητή της ομάδας σας.

Για την ένταση που δημιουργήθηκε στην κερκίδα και ευτυχώς έσβησε γρήγορα το μόνο που μπορούμε να πούμε σε όλους όσους συμμετείχαν και από τις δύο πλευρές ότι έχουν καταλάβει πολύ λάθος τον ρόλο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου