Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ


Ο πρώτος γύρος του φετινού πρωταθλήματος του Βορείου ομίλου της Β' κατηγορίας έφτασε στο τέλος του με την Ελπίδα να βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας σε ισοβαθμία με την Θύελλα Στανού και τον Χολομών Ρ/Π. Στο σημερινό μας κείμενο θα κάνουμε έναν απολογισμό για αγωνιστικά πεπραγμένα σε αυτά τα 13 ματς. Μπορείτε να δείτε όλα τα στατιστικά της ομάδας, τις συμμετοχές των ποδοσφαιριστών, τα γκολ, τις ασίστ και φυσικά τα video των αγώνων.



Η Ελπίς κράτησε το εντός έδρας αήττητο με 5 νίκες και 2 ισοπαλίες στο γήπεδο της, ενώ εκτός έδρας έχει 3 νίκες,1 ισοπαλία και 2 ήττες.


Δύο φορές η Ελπίς κέρδισε με σκορ 4-0(Μ. Παναγία εντός, Αμμουλιανή εκτός) ενώ η ήττα από τον Νέμεσις με 2-0 ήταν η πρώτη ήττα της ομάδας με παραπάνω από ένα γκολ διαφορά τα τελευταία τρία χρόνια.



Η Ελπίς είχε την καλύτερη άμυνα στον όμιλο με παθητικό 12 γκολ, ενώ με 27 γκολ είχε την 4η καλύτερη επίθεση πίσω από τα 31 της Θύελλας Μεταγγιτσίου,τα 30 του Τορωναίου Συκιάς και τα 29 του Απόλλωνα Αρναίας. Χαρακτηριστικό της επιθετικής φλυαρίας ή ατυχίας αν θέλετε που χαρακτηρίζει την ομάδα είναι το γεγονός πως 12 φορές η μπάλα δεν μας έκανε το χατήρι και χτύπησε τα αντίπαλα δοκάρια. Δύο φορές δεν κατάφερε να βρει δίχτυα στην ήττα από τον Νέμεσις Συκιάς και την λευκή ισοπαλία στην Αρναία. Αμυντικά 5 φορές κράτησε το μηδέν στην άμυνα.


Οι Γρηγόρης Καραβασίλης, Κυργιαφινης, Πανταζίδης είναι οι τρεις που ξεκίνησαν και στα 13 ματς στην αρχική ενδεκάδα, ενώ ο Τραμουντάνης επίσης έχει 13 συμμετοχές αλλά τις τρεις ως αλλαγή. Συνολικά ο προπονητής της ομάδας Αριστοτέλης Φλέσσας έχει δώσει χρόνο συμμετοχής σε 23 ποδοσφαιριστές.


Ο Νέστωρ με 8 γκολ και 3 ασίστ είναι το πρώτο βιολί στην επιθετική λειτουργία της ομάδας, ενώ ο Καραβασίλης με 6 γκολ και 2 ασίστ ακολουθεί. Σημαντικά γκολ έχει πετύχει και ο Γκρίλης (5) που έχει πάντα καλή επαφή με τα δίχτυα.


Δείτε τα video με τα Highlights από τους 13 αγώνες του πρώτου γύρου:

1η αγωνιστική
ΕΛΠΙΣ-ΧΟΛΟΜΩΝ Ρ/Π 3-1
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ



2η αγωνιστική
ΕΛΠΙΣ-Μ.ΠΑΝΑΓΙΑ 4-0
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ



3η αγωνιστική
ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ-ΕΛΠΙΣ 2-1
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ



4η αγωνιστική
ΕΛΠΙΣ-ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ 3-3
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ



5η αγωνιστική
ΦΟΙΝΙΞ ΝΙΚΗΤΗΣ-ΕΛΠΙΣ 1-2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ



6η αγωνιστική
ΕΛΠΙΣ-ΧΟΛΟΜΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ 3-1
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ



7η αγωνιστική
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ-ΕΛΠΙΣ 0-0
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ




8η αγωνιστική
ΕΛΠΙΣ-ΔΟΞΑ ΟΡΜΥΛΙΑΣ 1-1
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ




9η αγωνιστική
Α.Σ. ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗΣ-ΕΛΠΙΣ 1-3
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ



10η αγωνιστική
ΝΕΜΕΣΙΣ ΣΥΚΙΑΣ-ΕΛΠΙΣ 2-0
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ




11η αγωνιστική
ΕΛΠΙΣ-ΔΟΞΑ ΚΡΗΜΝΗΣ 1-0
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ




12η αγωνιστική
ΝΙΚΗ ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗΣ-ΕΛΠΙΣ 0-4
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ




13η αγωνισιτκή
ΕΛΠΙΣ-ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΣΥΚΙΑΣ 1-0
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου