Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΟΥΛΓΚΟΥΡΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ


Σε συμφωνία με τον Αλέξανδρο Μπουλγκουρίδη ήρθε η διοίκηση της Ελπίδας έτσι ο 29χρόνος επιθετικός θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον Βόρειο όμιλο της Β' κατηγορίας. Στον πρώτο γύρο αγωνίστηκε με τον Απόλλωνα Αρναίας από όπου αποχώρησε έχοντας πετύχει 10 γκολ σε 11 αγώνες.
Η ανακοίνωση του Δ.Σ. :


 '' Στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και για αυτόν τον λόγο αποφασίσαμε να ενισχύσουμε το ρόστερ με τον Αλέξανδρο Μπουλγκουρίδη, έναν έμπειρο επιθετικό που πιστεύουμε πως θα μας βοηθήσει να τα καταφέρουμε. Του ευχόμαστε πάνω από όλα υγεία και τον καλοσωρίζουμε στην οικογένεια της Ελπίδας''.

Βιογραφικό
Ο Αλέξανδρος Μπουλγκουρίδης είναι 29 ετών και είναι από την Θεσσαλονίκη. Έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Αγωνίστηκε κατά σειρά σε Εθνικό Πυλαίας(πρωταθλητής στην Α' Θεσσαλονίκης), Α.Ε. Κορώνειας(πρωταθλητής στην Α' Θεσσαλονίκης), Χολομών Ταξιάρχη, Νέα Πλάγια, Απόλλων Αρναίας(πρωτάθλημα, κύπελλο Χαλκιδικής και άνοδο στην Γ'), Στάγειρα, Νικήτη, Παλαιόχωρα, Κρήνη και Άγιο Νικόλαο. Την φετινή χρονιά στον πρώτο γύρο πέτυχε 10 γκολ σε 11 ματς με την φανέλα του Απόλλωνα Αρναίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου