Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

ΕΛΠΙΣ-ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΣΥΚΙΑΣ 2-0(VID)


Με θετικό τρόπο έκλεισε το 2017 η Ελπίς παίρνοντας την νίκη με 2-0 απέναντι στον Τορωναίο Συκιάς προσπερνώντας τον έτσι στον βαθμολογικό πίνακα. Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα οι παίκτες του Αριστότελη Φλέσσα επέβαλαν τον δικό τους ρυθμό  και το σκορ  αδικεί την εμφάνιση τους. Ο Κώστας Γκρίλης άνοιξε το σκορ με σουτ έξω από την περιοχή στο 12' και ο Νέστωρ με πέναλτι στο 75' έκανε το 2-0. Στο 30' ο Νέστωρ αστόχησε σε πέναλτι με τον τερματοφύλακα να αποκρούει και να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι. Στην δεύτερη θέση έκλεισε τον πρώτο γύρο η Ελπίς σε ισοβαθμία με την Θύελλα Στανού και τον Χολομών Ρ/Π.



Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι αφού τις δύο ομάδες χώριζε ένας βαθμός, η Ελπίς όμως έκανε εξαιρετική εμφάνιση και ήταν ανώτερη σε όλη την διάρκεια του ματς. Μόλις στο 12' ο Κώστας Γκρίλης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0 βάζοντας τις βάσεις για την νίκη. Η μοναδική αντίδραση των φιλοξενούμενων ήταν μια κεφαλιά σε στημένη φάση με τον Καραβασίλη να αποκρούει. Η κυριαρχία της Ελπίς συνεχίστηκε με τους Γρηγόρη Καραβασίλη, Νέστωρ και Γκρίλη να χάνουν απίθανη τριπλή ευκαιρία. Στο 38' ο Γκρίλης κέρδισε πεντακάθαρο πέναλτι, με τον Νέστωρ όμως να μην μπορεί να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε με την Ελπίδα να έχει τον απόλυτο έλεγχο, να χάνει ευκαιρίες και τους φιλοξενούμενους να μην απειλούν σε κανένα σημείο την εστία της. Τελικά έπρεπε να φτάσουμε στο 75' με τον Γρηγόρη Καραβασίλη να κερδίζει πέναλτι όταν βγήκε σε τετ α τετ και τον ανέτρεψε ο Μπακάλης. Αυτή την φορά ο Νέστωρ νίκησε τον Γεωργιάδη και σφράγισε την νίκη. Απόλυτα δίκαια η Ελπίς πήρε τους τρεις βαθμούς αφού έχασε πολλές ευκαιρίες και για ακόμη πιο ευρύ σκορ.

Σε μέτρια μέρα βρέθηκε ο ρέφερι Δραγάτης που έκανε λάθη ειδικά στον πειθαρχικό έλεγχο, χωρίς προβλήματα οι δύο επόπτες Σκούτας και Κώστογλου.

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για την Ελπίδα που ανέβηκε στην 2η θέση με 27 βαθμούς παρέα με την Θύελλα Στανού και τον Χολομών Ρ/Π. Στην πρώτη θέση και πρωταθλήτρια Χειμώνα η Θύελλα Μεταγγιτσίου με 30 βαθμούς. Με ντέρμπι αρχίζει τον δεύτερο γύρο η Ελπίς μετά την διακοπή αφού αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Χολομών Ρ/Π το Σάββατο 06/01 στις 15:00.

EΛΠΙΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΑΡΔΑΣ(75' ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ),ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ,ΘΕΟΛΟΓΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ,ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΡΙΛΗΣ,ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ,ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΦΛΕΣΣΑΣ(85' ΔΗΜΤΣΙΟΣ),ΝΕΣΤΩΡ

ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ:ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ,ΤΣΙΑΧΤΣΙΡΑΣ,ΜΑΝΩΛΑΚΟΥΔΗΣ,ΠΑΡΛΑΜΕΝΤΑΣ,ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ,ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ,ΠΑΤΡΙΚΗΣ,ΠΑΡΛΑΜΕΝΤΑΣ,ΜΠΑΚΑΛΗΣ,ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ,ΚΟΥΒΑΤΣΗΣ















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου