Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

ΝΙΚΗ ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗΣ-ΕΛΠΙΣ 0-4(VID)




Η Ελπίς κάνοντας εμφάνιση γεμάτη ουσία και σοβαρότητα κέρδισε χωρίς πρόβλημα την Νίκη Αμμουλιανής με 4-0 στο γήπεδο των Νέων Ρόδων. Τα γκολ πέτυχαν οι Νέστωρ(2) 43', 80', Καραβασίλης 41' και Πανταζίδης 50'. Μέχρι να μπει το πρώτο γκολ οι τυπικά γηπεδούχοι το πάλεψαν, ενώ έχασαν και πέναλτι στο 70'.



Από το πρώτο λεπτό η Ελπίς είχε τα ηνία του αγώνα προσπαθώντας να βρει τον τρόπο να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα. Η νευρικότητα στην τελική προσπάθεια δεν έφερε το γκολ νωρίς ενώ η Νίκη μετά από αδράνεια στην άμυνα έχασε σημαντική ευκαιρία για να πετύχει εκείνη το πρώτο γκολ. Ο Γρηγόρης Καραβασίλης στο 41' με σουτ από το ύψος της περιοχής πέτυχε το 0-1. Πριν προλάβουν να συνέλθουν οι γηπεδούχοι ο Νέστωρ με φαλτσαριστό σουτ λίγο έξω από την περιοχή έγραψε το 0-2. Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα απλοποιήθηκαν με το εκπληκτικό γκολ του Πανταζίδη με φάουλ από το κέντρο πιάνοντας στον ύπνο τον αντίπαλο τερματοφύλακα στο 50'. Στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, ο ρέφερι Κούρας ανακάλυψε πέναλτι στο 70' με τον Βασίλη Καραβασίλη που αντικατέστησε σήμερα τον αδερφό του Γιάννη κάτω από τα δοκάρια να κρατάει το μηδέν βάζοντας στοπ στον αντίπαλο που ανέλαβε την εκτέλεση. Το σκορ στα τελευταία λεπτά θα μπορούσε να πάρει διαστάσεις αν οι παίκτες του Φλέσσα ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια. Ο Νέστωρ στο 80' πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Με πολλές απουσίες η Ελπίς στο σημερινό ματς αφού οι Γιάννης Καραβασίλης, Αρδάς, Κώστας Γκρίλης,Μπουμπούρης, Μίχος, Πεγιούδης, Δημήτρης Λιόλιος, Μελανδίνος ήταν εκτός.

*Το πρώτο γκολ οι παίκτες το αφιέρωσαν με τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό στον Κώστα Γκρίλη για την γέννηση της κόρης του πριν από λίγες μέρες.

ΝΙΚΗ: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ(58' ΜΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ),ΚΑΡΣΙΩΤΗΣ,ΣΑΒΒΑΣ,ΚΟΥΝΔΟΡΟΣ,ΚΟΣΜΑΣ,ΚΑΡΑΣΤΕΡΓΙΟΣ,ΜΑΝΩΛΕΑΣ,PALOKA,MORABA,ΠΕΛΤΕΚΗΣ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (46'ΜΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ).

ΕΛΠΙΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ(60' ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΟΛΙΟΣ),ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ,ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΘΕΟΛΟΓΟΥ,ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ(80' ΠΕΙΡΑΛΗΣ),ΔΗΜΤΣΙΟΣ(75'ΣΤΟΪΚΟΥΔΗΣ), ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ,ΦΛΕΣΣΑΣ(75'ΣΙΜΟΣ ΓΚΡΙΛΗΣ),ΝΕΣΤΩΡ











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου