Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

ΕΛΠΙΣ-ΔΟΞΑ ΚΡΗΜΝΗΣ 1-0(VID)


Μετά από ένα δυνατό ματς απέναντι στην μαχητική και άκρως ανταγωνιστική Δόξα Κρήμνης η Ελπίς επέστρεψε στις νίκες με σκορ 1-0. Ο Αρδάς πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης μόλις στο 6 λεπτό. Δοκάρι,ακυρωθέν γκολ και αρκετές ευκαιρίες για την Ελπίδα αλλά και δύο-τρεις καλές στιγμές για την Δόξα.

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούσαν στην 5η θέση και η αναμέτρηση είχε τον χαρακτήρα του ντέρμπι, με δυνατές μονομαχίες, πάθος, ένταση αλλά πάντα σε αθλητικά πλαίσια. Η Ελπίς μπήκε δυνατά, άνοιξε το σκορ στο 6' με τον Αρδά να παίρνει το ριμπάουντ μετά από κεφαλιά στο δοκάρι από τον Καραβασίλη. Λίγο αργότερα ο Νέστωρ σκόραρε από εκτέλεση έμμεσου φάουλ αλλά ο διαιτητής Σκούτας ακύρωσε το γκολ. Ο τερματοφύλακας Καραβασίλης παραλίγο να σκοράρει όταν το δυνατό του βολέ χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα της Δόξας. Οι φιλοξενούμενοι στην συνέχεια κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο και έχασαν δύο-τρεις καλές ευκαιρίες. Από το 60' και μετά με το ρευστό 1-0 να παραμένει το ματς απέκτησε ένταση χωρίς όμως να δημιουργούνται μεγάλες ευκαιρίες με την Ελπίς πάντως να έχει τον έλεγχο.
Σε γενικές γραμμές η Ελπίς έφτασε δίκαια στην νίκη αφού  ήταν καλύτερη απέναντι σε ένα δυνατό σύνολο που έπαιξε με πολύ πάθος και έδειξε ότι δίκαια βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία.

Με αρκετά λάθη στα σφυρίγματα του ο ρέφερι Σκούτας που δεν είχε σήμερα την σιγουριά που έβγαζε σε προηγούμενα ματς, Χωρίς προβλήματα οι επόπτες Κλάψας, Σχοινάς.

Στην 5η θέση παρέμεινε η Ελπίς έχοντας 21 βαθμούς και αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική την νεοφώτιστη Νίκη Αμουλιανής (Σάββατο 09/12   15:00) στο γήπεδο των Νέων Ρόδων.

ΕΛΠΙΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΘΕΟΛΟΓΟΥ,ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ,ΑΡΔΑΣ,ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ,ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ,ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΡΙΛΗΣ,ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΦΛΕΣΣΑΣ(88' ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ)ΝΕΣΤΩΡ(92' ΔΗΜΤΣΙΟΣ)

ΔΟΞΑ:ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ,ΒΑJAZITI O. (60'SENJA),ΧΑΤΖΗΣ, ΚΟΝΤΟΣ,ΠΑΣΠΑΛΑΣ Γ.,ΠΑΠΠΑΣ,ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ(75' ΣΕΝΙΑ),ΤΣΙΟΜΠΑΝΟΥΛΗΣ,ΠΑΣΠΑΛΑΣ Ν. , ΜΕΛΙΟΥΝΗΣ(46' ΒΑJAZITI M.),ΔΗΜΑΣ















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου