Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

ΝΕΜΕΣΙΣ ΣΥΚΙΑΣ-ΕΛΠΙΣ 2-0 (VID)


Κάνοντας την χειρότερη φετινή εμφάνιση της η Ελπίς ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Νέμεσις Συκιάς. Παρότι η Ελπίς είχε την υπεροχή και την κατοχή μπάλας δεν κατάφερε να λυγίσει τους ψυχωμένους γηπεδούχους.




Η Ελπίς μπήκε δυνατά στα πρώτα λεπτά είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, έχασε μια τεράστια ευκαιρία σε τετ α τετ του Φλέσσα και στο 24' από το πουθενά έμεινε πίσω στο σκορ όταν ο Τζέλιος έκανε ένα τυφλό γέμισμα έξω από την περιοχή αριστερά και έστειλε την μπάλα στο απέναντι παραθυράκι αιφνιδιάζοντας τον Καραβασίλη. Το γκολ έδωσε ψυχολογία στους γηπεδούχους που παίζοντας με πάθος κρατούσαν μακριά από τους κινδύνους την εστία του Κοτζαμάνη που όποτε χρειάστηκε ήταν σταθερός ενώ χρειάστηκε και την βοήθεια του δοκαριού σε φάουλ του Νέστωρ. Μόλις στο πρώτο λεπτό στο δεύτερο ημίχρονο ο διαιτητής Γουματιανός είδε πέναλτι σε μια διεκδίκηση της μπάλας μέσα στην περιοχή μια απόφαση τουλάχιστον αμφισβητούμενη... για να μην πούμε τίποτα χειρότερο. Η έλλειψη καθαρού μυαλού, συγκέντρωσης και συνοχής που έδειξε η Ελπίς στην συνέχεια άφησε το σκορ στο 2-0 παρά τις χαμένες ευκαιρίες. Η Νέμεσις χωρίς να είναι καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο πήρε μια απόλυτα δίκαιη νίκη αφού εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία της Ελπίς να μετουσιώσει την υπεροχή της σε γκολ και καθαρές ευκαιρίες, ενώ αντίθετα αυτή χωρίς να κάνει καν ευκαιρία πέτυχε δύο γκολ...

Κακή διαιτησία του ρέφερι Γουματιανού που εκτός από το εύκολο πέναλτι που έδωσε στους γηπεδούχους αρνήθηκε και ένα καθαρό πέναλτι στην Ελπίδα μετατρέποντας το σε φάουλ εκτός περιοχής. Ελέγχεται σε 2-3 περιπτώσεις ο επόπτης Χρυσαϊδης, χωρίς πρόβλημα ο επόπτης Σχοινάς.


*Aυτή ήταν η πρώτη ήττα με διαφορά 2 γκολ για την Ελπίδα τα τελευταία τρία χρόνια με τον Αριστοτέλη Φλέσσα στο τιμόνι.

ΝΕΜΕΣΙΣ:KOTZAMANHΣ,ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΣ(25' ΦΑΛΚΟΣ),ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ,ΖΑΠΡΟΣ,ΨΑΛΤΗΣ(91' ΦΑΛΚΟΣ),ΚΑΤΣΛΟΥΝΗΣ,ΚΟΥΚΟΥΡΑΜΑΣ(73' ΓΟΥΓΟΥΛΗΣ),ΣΚΟΡΔΑΣ,ΚΟΝΤΟΣ,ΚΑΖΑΚΑΣ,ΤΖΕΛΙΟΣ(60' ΜΠΑΤΖΗΣ)

ΕΛΠΙΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ,ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΡΙΛΗΣ,ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ,ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ(80' ΣΤΟΪΚΟΥΔΗΣ),ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ,ΝΕΣΤΩΡ,ΔΗΜΤΣΙΟΣ(46'ΣΙΜΟΣ ΓΚΡΙΛΗΣ),ΦΛΕΣΣΑΣ

Από το video του αγώνα απουσιάζει το δεύτερο γκολ καθώς λογο προβλήματος με την κάμερα από το 15' μέχρι το 60' δεν είχαμε καταγραφή του αγώνα.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου