Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ-ΕΛΠΙΣ 1-3(VID)


Με μια μεγάλη νίκη (3-1) έφυγε η Ελπίς από το γήπεδο της Ουρανούπολης με πρωταγωνιστή τον Γρηγόρη Καραβασίλη που πέτυχε και τα τρία γκολ. Οι μαχητικοί γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 35'. Υπό καταρρακτώδη βροχόπτωση διεξήχθη  η αναμέτρηση γεγονός που δυσκόλεψε αφάνταστα τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων.



Η Ελπίς μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κυριάρχησε στο αγωνιστικό χώρο παίζοντας πολύ έξυπνα και με τον 16χρόνο Μανώλη Δήμτσιο να έχει θετική παρουσία στην πρώτη του φετινή εμφάνιση στην ενδεκάδα.
Οι γηπεδούχοι  είχαν ένα καλό δεκάλεπτο μετά το 25' και ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 35' με τον Γκίρλο να παίρνει το ριμπάουντ σε απόκρουση του Καραβασίλη. Άμεση απάντηση στο 37' με σουτ του Καραβασίλη με την μπάλα να κοντράρει σε αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αγώνιστικός χώρος βάρυνε ακόμα περισσότερο μην αφήνοντας να παιχτεί ποδόσφαιρο. Η Ελπίς πάντως είχε την υπεροχή παίζοντας με ψυχή έκανε την ανατροπή και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στο 65' με έξυπνη εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση έγινε το 1-2, ενώ το χατ τρικ ολοκληρώθηκε με απίθανη ατομική ενέργεια που ξεκίνησε  από το κέντρο αφήνοντας πίσω 3 αντιπάλους.
Με αυτήν την νίκη η Ελπίς ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας σε ισοβαθμία με την Δόξα Κρήμνης και την  Θύελλα Στανού.

Με σημαντικές απουσίες για ακόμη ένα ματς παρατάχθηκε η Ελπίς με τους Μίχο, Νέστωρ, Μελανδινο, Δημήτρη Λιόλιο, Στοϊκούδη να είναι εκτός αγώνα.

Με μερικά λάθη στα σφυρίγματα του ο ρέφερι Δημητριάδης, άψογοι οι βοηθοί Μαυροπούλου και Μαλανδρής.

*Ελπίζουμε ο τραυματισμός του τερματοφύλακα της Ουρανούπολης να μην είναι σοβαρός και να επιστρέψει γρήγορα και πιο δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους.

ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ:ENEXEΛΙΔΗΣ(80'ΛΑΓΕΡΗΣ),ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ,ΣΑΡΑΝΤΟΥΔΑΣ,ΓΚΙΡΛΟΣ,ΚΑΤΑΡΤΖΗΣ,ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ(82' ΑΝΔΡΑΝΗΣ),ΓΚΙΡΛΟΣ Β. ,ΠΟΛΙΤΗΣ(69' ΣΕΧΟ),ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ,ΠΑΡΘΕΝΙΑΔΗΣ (50' ΜΠΟΥΛΗΣ Β.),ΜΠΟΥΛΗΣ Α.

ΕΛΠΙΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΑΡΔΑΣ,ΘΕΟΛΟΓΟΥ(71' ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ), ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ,ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ,ΓΚΡΙΛΗΣ,ΑΓΓΕΛΗΣ,ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ(90' ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΟΛΙΟΣ),ΦΛΕΣΣΑΣ,ΔΗΜΤΣΙΟΣ(83' ΠΕΓΙΟΥΔΗΣ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου