Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

ΕΛΠΙΣ-ΔΟΞΑ ΟΡΜΥΛΙΑΣ 1-1 (VID)


Δεν τα κατάφερε η Ελπίς να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης στο τοπικό ντέρμπι απέναντι στην νεανική και μαχητική Δόξα Ορμύλιας. Ο Γκρίλης εκμεταλλεύτηκε ένα αμυντικό λάθος και με μακρινό πλασέ άνοιξε το σκορ στο 9'. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν  με μακρινό φάουλ στο 52' στην μοναδική απειλητική τους στιγμή στην αναμέτρηση.


Για ακόμη ένα ματς η Ελπίς ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο της, είχε την κατοχή μπάλας, έδειχνε πως είναι καλύτερη ομάδα...όμως πλήρωσε και πάλι την αδυναμία της να μετουσιώσει την υπεροχή της σε τελικές προσπάθειες,ευκαιρίες για γκολ, έδειξε χαλαρότητα, κακή νοοτροπία και είχε  μια ανούσια κατοχή μπάλας. Με το γρήγορο γκολ του Γκρίλη στο 9' η Ελπίς είχε την ευκαιρία να πετύχει και άλλο γκολ ώστε να τελειώσει το ματς. Η Δόξα έπαιξε με μεγάλο πάθος, κέρδισε πολλές μονομαχίες, έκλεισε σωστά τους χώρους και ροκάνισε έξυπνα τον χρόνο στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα.. Δεν απείλησε σχεδόν καθόλου,όμως το μακρινό φάουλ του Θαλασσά στο 52΄ έφερε το 1-1. Παρότι υπήρχε αρκετός χρόνος το τελικό σκορ δεν άλλαξε με το ακυρωθέν γκολ του Αγγελή στο 90' να είναι η πιο μεγάλη ευκαιρία για το 2-1. Μια φάση δύσκολη με τον επόπτη Κόκκινο πάντως να δείχνει σίγουρος για την απόφαση του και με το video μάλλον να τον δικαιώνει.
Η Ελπίς έπεσε στην 6η θέση της βαθμολογίας ενώ ακολουθούν δύο εκτός έδρας ματς με Ουρανούπολη και Νέμεσις Συκιάς.
Άψογη η διαιτησία των Δραγάτη, Σκούτα, Κόκκινου.

*Με πρόβλημα τραυματισμού έπαιξε ο Πανταζίδης στην αναμέτρηση ενώ ο Νέστωρ τραυματίστηκε στο χέρι στο πρώτο ημίχρονο και είχε αφόρητους πόνους στην υπόλοιπη διάρκεια. Η κατάσταση και των δύο θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες. Να σημειωθεί πως ο Μίχος είναι ακόμα εκτός, ενώ ο Γιώργος Αγγελής σήμερα επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του την 2η αγωνιστική.

*Η αναμέτρηση είχε όλα τα στοιχεία των ντέρμπι με δυνατές μονομαχίες, πάθος, ένταση αλλά πάντα σε αθλητικό πλαίσιο και χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό.

ΕΛΠΙΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ,ΑΡΔΑΣ,ΜΕΛΑΝΔΙΝΟΣ(82' Γ. ΑΓΓΕΛΗΣ), ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ,ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΓΚΡΙΛΗΣ(88' Β. ΑΓΓΕΛΗΣ), ΛΙΟΛΙΟΣ(75' ΦΛΕΣΣΑΣ), ΝΕΣΤΩΡ, ΘΕΟΛΟΓΟΥ.

ΔΟΞΑ:KAΛΑΤΖΗΣ,ΘΑΛΑΣΣΑΣ,ΓΚΑΝΑΣΙΟΣ,HOXHALLARI,Γ. ΛΑΝΤΑΒΟΣ,GALO,ΠΡΙΦΤΟΥΛΗΣ(80' ΧΑΔΙΑΣ),OΡΗΣ,ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ,KACI(85' ΦΑΣΟΥΛΑΣ), Π. ΛΑΝΤΑΒΟΣ

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου