Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Μ.ΠΑΝΑΓΙΑ-ΕΛΠΙΣ 0-3 (VID)


Επέστρεψε στις νίκες η Ελπίς μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής λυγίζοντας με σκορ 3-0 τον Ηρακλή Μεγάλης Παναγίας. Στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε και τα τρία γκολ η ομάδα του Αριστοτέλη Φλέσσα με τον ίδιο να σκοράρει το δεύτερο. Το σκορ άνοιξε ο Γρηγόρης Καραβασίλης με μακρινό φάουλ και το 0-3 έγινε με αυτογκόλ μετά από λάθος του τερματοφύλακα.

Η Ελπίς μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στην Παλαιόχωρα αλλά και το αποτελέσματα του Σαββάτου έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο στο σημερινό ματς αφού σε περίπτωση απώλειας βαθμών θα έμενε πολύ πίσω από την κορυφή. Ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος δυσκόλεψε αρκετά στο να παιχτεί ωραίο ποδόσφαιρο. Mετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά η Ελπίς κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει γκολ στο πρώτο ημίχρονο χάνοντας ευκαιρίες με σημαντικότερη το δοκάρι του Γρηγόρη Καραβασίλη. Μετά το στείρο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες της Ελπίδας βγήκαν πιο αποφασισμένοι από τα αποδυτήρια και μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 46' με μακρινό χτύπημα φάουλ του Γρηγόρη Καραβασίλη. Στο 58' σουτ του Μπουλγκουρίδη κόντραρε στα σώματα αλλά ο Φλέσσας πήρε το ριμπάουντ για να κάνει το 0-2. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μπουν στο ματς έχοντας δοκάρι με σουτ του Σακαλή. Ο νικητής κρίθηκε οριστικά στο 75' όταν μετά από γύρισμα στον τερματοφύλακα και λάθος εκτίμηση η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 0-3 που παρέμεινε μέχρι το τέλος παρά τις χαμένες ευκαιρίες για την Ελπίδα.

*Καταλαβαίνουμε το πρόβλημα που υπάρχει με την έλλειψη διαιτητών και την ανάγκη να υπάρξουν καινούρια πρόσωπα αλλά... υπάρχει και ένα όριο. Οι καινούριοι διαιτητές πριν μπουν να διευθύνουν ένα ματς πρέπει να είναι έτοιμοι. Η σημερινή τριάδα με τους Τσόμτσιο,Κόκκινο, Αρκομανή ήταν φανερό πως δεν είχαν τις απαραίτητες γνώσεις και σε καμία περίπτωση δεν είχαν εκπαιδευτεί σωστά για να διευθύνουν έναν αγώνα. Ήταν φανερό πως υπήρχε άγνοια βασικών κανονισμών και έλλειψη αυτοπεποίθησης. Είναι αδιανόητο να πέφτουν στα βαθιά χωρίς να έχουν τις απαραίτητες γνώσεις και την κατάλληλε εκπαίδευση, το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να τους...κάψουμε.

Μ.ΠΑΝΑΓΙΑ :TAΡΑΖΑΣ,ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ,ΣΑΚΑΛΗΣ,ΠΛΑΤΣΚΟΣ,ΚΑΡΙΝΑΣ,ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ,ΤΣΟΥΛΟΣ,ΑΗΔΟΝΗΣ.ΚΟΥΜΑΝΣΙΩΤΗΣ,ΣΤΟΊΚΟΣ

ΕΛΠΙΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ(80'ΣΤΟΪΚΟΥΔΗΣ),ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ,ΛΙΟΛΙΟΣ(80' ΠΕΓΙΟΥΔΗΣ),ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ,ΑΓΓΕΛΗΣ(65' ΘΕΟΛΟΓΟΥ),ΓΚΡΙΛΗΣ,ΦΛΕΣΣΑΣ(75' ΔΗΜΤΣΙΟΣ),ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΜΠΟΥΛΓΚΟΥΡΙΔΗΣ






 *Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε η κοπή Βασιλόπιτας στην ταβέρνα του Ηρακλή. Τυχερός ήταν ο Λάκης Αγγελής που βρήκε το φλουρί και πήρε το δώρο που ήταν ένα κινητό τηλέφωνο.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου