Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

ΕΛΠΙΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ Μ.ΠΑΝΑΓΙΑΣ 4-0(VID)


Την δεύτερη σερί νίκη της πήρε η Ελπίς στο πρωτάθλημα κερδίζοντας με 4-0 τον Ηρακλή Μεγάλης Παναγιάς. Οι παίκτες του Αριστότελη Φλέσσα είχαν τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης όμως μέχρι να γίνει το 2-0 στο 60' οι φιλοξενούμενοι διεκδικούσαν κάτι θετικό. Το 1-0 έγινε στο 20' με κεφαλιά του Γιώργου Αγγελή, ο Νέστωρ πήρε σκυτάλη με 2 γκολ στο 60' και το 68', ενώ στο 74' έδωσε την ασίστ για το 4-0 στον Κυργιαφίνη. Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα μας μαζί με τις δύο στο κύπελλο.
Μπορεί η Ελπίς να είχε τον έλεγχο και την πρωτοβουλία από το πρώτο λεπτό όμως δεν κατάφερε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ νωρίς και να καθαρίσει πιο εύκολα τους τρεις βαθμούς. Έτσι μέχρι το 60' και παρά τις χαμένες ευκαιρίες το αποτέλεσμα ήταν ρευστό με τον Ηρακλή Μεγάλης Παναγίας να διεκδικεί κάτι καλό. Το σκορ άνοιξε στο 20' με κεφαλιά του Γιώργο Αγγελή μετά από κόρνερ του Κυργιαφίνη. Στην συνέχεια χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες για την Ελπίδα με κυριότερη την κεφαλιά του Γκρίλη εξ επαφής στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Νέστωρ με ωραία προσωπική ενέργεια στο 60' έγραψε το 2-0, ενώ 8 λεπτά αργότερα τέλειωσε με ωραίο σουτ στην κίνηση την γλυκιά σέντρα του Φλέσσα γράφοντας το 3-0. Στο 74' ο Κυργιαφίνης έκανε το 4-0 μέσα από την περιοχή μετά από γύρισμα του Νέστωρ από δεξιά. 
Σε γενικές γραμμές η Ελπίς έκανε καλή εμφάνιση αλλά θα μπορούσε να τελειώσει πιο εύκολα το ματς βάζοντας ένα δεύτερο γκολ πιο νωρίς. Επόμενη αναμέτρηση με τον Στανό εκτός έδρας.

Με λαθάκια αλλά χωρίς να επηρεάσει το αποτέλεσμα η διαιτησία των Σημαιάκη,Κατραντζή,Τσαμτσίδη.

ΕΛΠΙΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΑΡΔΑΣ(76' ΜΙΧΟΣ),ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ,ΜΕΛΑΝΔΙΝΟΣ(56'ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ),ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΡΙΛΗΣ(81' ΠΕΓΙΟΥΔΗΣ),ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ,ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ(76' ΘΕΟΛΟΓΟΥ),ΝΕΣΤΩΡ,ΦΛΕΣΣΑΣ,ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ.

ΗΡΑΚΛΗΣ:MAYΡΟΣ,ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ,ΑΗΔΟΝΗΣ Μ.(66'ΜΠΑΡΤΖΑΚΗΣ),ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ,ΣΥΚΙΩΤΗΣ,ΚΟΥΚΑΛΙΩΤΗΣ,ΧΑΡΙΣΤΟΣ,ΑΗΔΟΝΗΣ Γ.(55' ΑΤΖΑΜΗΣ) ,ΖΑΦΕΙΡΟΥΔΑΣ(80'ΛΙΑΚΟΣ)



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου