Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ-ΕΛΠΙΣ 2-1(VID)


Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε η Ελπίς στο γήπεδο της Παλαιόχωρας από την Θύελλα Στανού με 2-1. Κακή εμφάνιση για την ομάδα μας και δίκαιη νίκη για την ψυχωμένη Θύελλα.
Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο υπεροχής με την τυπικά γηπεδούχο Θύελλα να είναι ανώτερη στο πρώτο όπου άνοιξε το σκορ με τον Καραθανάση στο 31'. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ελπίς έχοντας και αριθμητικό πλεονέκτημα από το 40' είχε την καθολική υπεροχή αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει προσωρινά με τον Κώστα Γκρίλη στο 48'. Στο 53' ο Αυγερινός με πέναλτι πέτυχε το νικητήριο γκολ. Δύο δοκάρια για την Ελπίς με τους Πανταζίδη και Φλέσσα.



Η Θύελλα μπήκε πολύ δυνατά πολύ δυνατά από το πρώτο λεπτό και εκμεταλλεύτηκε την νωθρότητα των ποδοσφαιριστών της Ελπίς με αποτέλεσμα εκτός από το γκολ του Καραθανάση στο 31' να έχει και άλλες ευκαιρίες για γκολ. Το δοκάρι του Πανταζίδη στο 25' με μακρινό σουτ η μοναδική ευκαιρία για την Ελπίς στο πρώτο ημίχρονο. Η αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Τουπλικιώτη στο 40' άφησε με αριθμητικό μειονέκτημα την Θύελλα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ελπίς ισοφάρισε γρήγορα με τον Κώστα Γκρίλη στο 48' , μια αμυντική αδράνεια όμως στο 53΄έφερε το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Αυγερινός για τους γηπεδούχους. Στην συνέχεια παρά τον επιθετικό μονόλογο της Ελπίς το γκολ της ισοφάρισης δεν ήρθε ποτέ με μεγαλύτερη ευκαιρία το δοκάρι του Φλέσσα στο 85'.

Άψογος ο ρέφερι της αναμέτρησης Σκούτας που είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Χωρίς λάθη και οι δύο βοηθοί Βατζόλας και Ευμορφούλης.

*Τραυματίας αποχώρησε στο 25' ο Αγγελής με τράβηγμα στο δικέφαλο.

ΘΥΕΛΛΑ: EYΘΥΜΟΥΔΗΣ (90' ΜΠΗΝΤΟΣ),ΧΑΣΙΩΤΗΣ(91' ΣΤΟΪΚΟΣ),ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ Δ. ,ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,ΖΑΧΑΡΟΥΔΗΣ,ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ, ΤΟΥΠΛΙΚΙΩΤΗΣ Ν. ,ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ Γ. ,ΤΟΥΠΛΙΚΙΩΤΗΣ Δ. ,ΤΟΠΙ

ΕΛΠΙΣ: BAΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΡΙΛΗΣ,ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ(74'ΦΛΕΣΣΑΣ) ΑΓΓΕΛΗΣ(25' ΘΕΟΛΟΓΟΥ),ΜΕΛΑΝΔΙΝΟΣ,ΜΙΧΟΣ(51' ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ),ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ,ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΑΡΔΑΣ,ΝΕΣΤΩΡ

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου