Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

ΕΛΠΙΣ-ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ 3-3(VID)


Μετά από ένα χορταστικό ματς η Ελπίς δεν κατάφερε να πάρει την νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Θύελλα Μεταγγιτσίου, μένοντας στο 3-3. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-2 και 1-3 με την Ελπίδα να φτάνει μια ανάσα από την ολική ανατροπή έχοντας δοκάρι στο 85'. Ο Μπουμπούρης μείωσε σε 1-2 στο 45' και έδωσε ασίστ στον Κώστα Γκρίλη για το 2-3 στο 62'. Ο Νέστωρ με πέναλτι που κέρδισε ο Γρηγόρης Καραβασίλης έκανε το 3-3.

Μακριά από τις νίκες έμεινε η Ελπίς για δεύτερη αγωνιστική αφού δεν κατάφερε να κερδίσει την Θύελλα Μεταγγιτσίου που παρουσιάστηκε εμφανώς βελτιωμένη σε σχέση με το ματς κυπέλλου πριν από περίπου από ένα μήνα όπου ηττήθηκε με 5-0 από την Ελπίδα. 
Οι φιλοξενούμενοι μόλις στο 10' άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Θεοδωρούδη μετά από εκτέλεση κόρνερ. Η Ελπίς προσπάθησε να αντιδράσει και πέτυχε γκολ με τον Μπουμπούρη που ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 38' ο Παπαγεωργίου πλάσαρε εύστοχα στο τετ α τετ για το 0-2, ενώ η Θύελλα είχε και δοκάρι λίγο νωρίτερα με τον Αγοραστό. Ο Μπουμπούρης έβαλε ξανά την Ελπίδα στο ματς με υπέροχο χτύπημα φάουλ στο 45'. 
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος αφού οι παίκτες του Αριστοτέλη Φλέσσα είχαν την κατοχή και δημιούργησαν ευκαιρίες για να πάρουν ακόμα και την νίκη. Κόντρα στην ρόη του ματς όμως, μια αμυντική αδράνεια έφερε το 1-3 με τον Παπαγεωργίου. Άμεση απάντηση με ωραίο γκολ από τον Κώστα Γκρίλη με σουτ στην κίνηση και ασίστ του Μπουμπούρη. Μια επέλαση του Γρηγόρη Καραβασίλη στο 69' έφερε το πέναλτι και την ισοφάριση με τον Νέστωρ να εκτελεί. Παρά την πίεση των τελευταίων λεπτών η ανατροπή δεν ήρθε με τον Γρηγόρη Καραβασίλη να σημαδεύει το δοκάρι στο 85΄με σουτ. 
Σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο με την Θύελλα να αγωνίζεται έξυπνα, με πάθος καταφέρνοντας να σπάσει τον ρυθμό του παιχνιδιού πολλές φορές.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Αναστασόπουλου, Κεχαγιά,Τσακίρη.

*Εκτός αγώνα έμειναν οι τραυματίες Γιώργος Αγγελής, Βασίλης Αγγελής, Στέλιος Θεολόγου και ο Μιχάλης Μίχος για επαγγελματικούς λόγους.

ΕΛΠΙΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ,ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΡΙΛΗΣ,ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΜΕΛΑΝΔΙΝΟΣ,ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ,ΑΡΔΑΣ,ΠΕΙΡΑΛΗΣ(49' ΦΛΕΣΣΑΣ),ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ,ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΝΕΣΤΩΡ

ΘΥΕΛΛΑ:ΓΙΩΒΟΣ,ΜΥΛΩΝΑΣ Γ (90' ΓΙΩΒΟΣ).,ΚΟΥΤΣΙΟΥΚΗΣ, ΜΥΛΩΝΑΣ Ν. ,ΜΙΧΑΛΟΥΔΗΣ Β,,ΜΑΥΡΙΚΗΣ(91' ΚΟΥΤΣΙΟΥΚΗΣ),ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ (65' ΒΛΑΒΗΣ),ΠΑΠΑΣΤΟΪΚΟΣ(53' ΚΥΠΑΡΙΣΣΑΣ),ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΘΕΟΔΩΡΟΥΔΗΣ,ΜΙΧΑΛΟΥΔΗΣ Γ.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου