Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

ΦΟΙΝΙΞ ΝΙΚΗΤΗΣ-ΕΛΠΙΣ 1-2 (VID)


Tην επιστροφή της στις επιτυχίες πανηγύρισε η Ελπίς παίρνοντας την νίκη με 1-2 στην έδρα του Φοίνικα Νικήτης. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 13' με τον Τσούρη για να έρθει η ανατροπή με τα γκολ των Γρηγόρη Καραβασίλη και Φλέσσα στο 72' και στο 80'. Την αναμέτρηση σημάδεψε ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή μας Μιχάλη Μίχου, καθώς χρειάστηκε να διακομιστεί στο Γ.Ν. Πολυγύρου όπου και θα διανυκτερεύσει, έχοντας ελαφριά διάσειση και ράμματα κάτω από το σαγόνι χωρίς ευτυχώς η κατάσταση του να είναι ανησυχητική.



Για τρίτο σερί ματς η Ελπίς δεν ξεκίνησε καλά το ματς και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 13' με τον Τσούρη να ευστοχεί σε τετ α τετ. Σιγά-σιγά οι παίκτες του Αριστοτέλη Φλέσσα πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο έχοντας τον έλεγχο και την κυκλοφορία της μπάλας. Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά την διακοπή με τον τραυματισμό του Μίχου η πίεση προς την εστία του Φοίνικα έγινε ασφυχτική και έφερε αποτέλεσμα. Αρχικά ο Γρηγόρης Καραβασίλης έκανε το 1-1 με πλάγιο σουτ και λάθος εκτίμηση του αντίπαλου τερματοφύλακα στο 72' . Στο 80' ο Φλέσσας πήρε το ριμπάουντ μετά από πλασέ του Νέστωρ μέσα από την περιοχή και έγραψε το 1-2.
Η νίκη σε γενικές γραμμές κρίνεται δίκαιη αφού η Ελπίς ήταν ανώτερη και έστω στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα έγινε αποτελεσματική για να κάνει την ανατροπή.
Κράτησε τις ισορροπίες ο διαιτητής Κουρίδης και σε γενικές γραμμές είχε καλή διαιτησία. Σχεδόν αλάνθαστοι οι δύο βοηθοί αδερφοί Σκούτα.

ΦΟΙΝΙΞ:XATZHΣ,ΒΙLGARI(88'ΠΑΝΑΓΑΣΙΔΗΣ)ΠΙΠΕΡΙΔΗΣ,ΠΑΣΑΛΙΔΗΣ,ΑΡΑΠΙΔΗΣ,ΤΣΙΝΤΑΡΗΣ,ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ,ΝΑJDOVSKI(55' ΛΑΚΚΑΣ), KENTΡΟΣ,ΚΟΚΚΑΛΟΣ,ΤΣΟΥΡΗ

ΕΛΠΙΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΑΡΔΑΣ,ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΡΙΛΗΣ,ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ,ΦΛΕΣΣΑΣ(89' ΣΙΜΟΣ ΓΚΡΙΛΗΣ),ΣΤΟΪΚΟΥΔΗΣ(34'ΜΙΧΟΣ (50' ΜΕΛΑΝΔΙΝΟΣ),ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ,ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΘΕΟΛΟΓΟΥ,ΝΕΣΤΩΡ(92'ΔΗΜΤΣΙΟΣ)

*Η οικογένεια της Ελπίδας εύχεται περαστικά στον Μιχάλη Μίχο και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα της Νικήτης για τις ευχές προς τον ποδοσφαιριστή αλλά και για τον ενδιαφέρον που έδειξαν από το πρώτο λεπτό του τραυματισμού και φυσικά για την άψογη φιλοξενία τους.

*Στον σημερινό άτυχο περιστατικό με τον ποδοσφαιριστή μας αποδείχτηκε για ακόμη μια φορά η αναγκαιότητα της παρουσίας ανθρώπου με γνώσεις στις πρώτες βοήθειες ή οι διασώστες όπως τους ονομάζουμε. Ο κύριος Αγαπήτος Μεϊμαρίδης των γηπεδούχων και ο διασώστης της ομάδας μας Στεριανός Πειραλής έδωσαν έγκαιρα και άμεσα τις πρώτες βοήθειες μέχρι την έλευση του ασθενοφόρου.

*Για δεύτερο σερί ματς έμεινε εκτός ο τραυματίας Γιώργος Αγγελής με την επιστροφή του να έρχεται σύντομα.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου