Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

ΕΛΠΙΣ-ΧΟΛΟΜΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ 3-1 (VID)




Την νίκη πήρε η Ελπίς στο τοπικό ντέρμπι με τον Χολομών Ταξιάρχη με σκορ 3-1. Ένα αποτέλεσμα που κρίνεται απόλυτα δίκαιο αφού οι παίκτες του Αριστοτέλη Φλέσσα κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο σε όλη την διάρκεια του αγώνα και έφτασαν εύκολα στους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο προπονητής της Ελπίδας πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ και ο Κώστας Γκρίλης το τρίτο για να μειώσουν οι φιλοξενούμενοι στο 90' με τον Θασίτη.



Από το πρώτο λεπτό η Ελπίς έδειξε την ανωτερότητα της στον αγωνιστικό χώρο, αφού είχε την κατοχή της μπάλας και τον πλήρη έλεγχο του αγώνα. Οι κακές επιλογές στην τελική πάσα και η έλλειψη καθαρού μυαλού έφεραν το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου, με τον Φλέσσα να έχει δοκάρι και με τον Χολομών να χάνει σημαντική ευκαιρία στην μοναδική απειλητική του στιγμή. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου είχαμε απίθανη χαμένη ευκαιρία για την Ελπίδα με διπλό δοκάρι στις προσπάθειες των Φλέσσα, Νέστωρ. Στο 53' ο Φλέσσας έκανε το 1-0 με πλασέ μέσα από την περιοχή, παίρνοντας το ριμπάουντ μετά από σουτ του Καραβασίλη. Στο 64' ο Νέστωρ μπήκε από αριστερά μέσα στην περιοχή και έβγαλε υπέροχη ασίστ στον Φλέσσα που πλάσαρε άμεσα για το 2-0. Στο 77' ο Γρηγόρης Καραβασίλης έβγαλε ωραία κάθετη μπαλιά στον προωθημένο Κώστα Γκρίλη που πλάσαρε ψύχραιμα τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 3-0. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της τιμής στο 90' με τον Θασίτη.

Με αυτή την νίκη η Ελπίς ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς πίσω από την Ουρανούπολη (16) και Μεταγγίτσι (14). Δύσκολη εβδομάδα έρχεται για την ομάδα αφού την Τετάρτη (01/11-14:30) υποδέχεται τον ΠΟΝ Καλλικράτειας στο πλαίσιο της 3ης φάσης του θεσμού του Κυπέλλου και την Κυριακή αγωνίζεται στην έδρα του Απόλλων Αρναίας (05/11-15:00).


Χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία των Σκούτα, Παυλίδη, Πασσαλή.

ΕΛΠΙΣ:ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΑΡΔΑΣ(82' ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΟΛΙΟΣ), ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ(76' ΠΕΓΙΟΥΔΗΣ),ΜΕΛΑΝΔΙΝΟΣ,ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ,ΦΛΕΣΣΑΣ(65' ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ), ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ(72' ΔΗΜΤΣΙΟΣ), ΝΕΣΤΩΡ

ΧΟΛΟΜΩΝ:ΣΤΕΦΟΣ,ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ,ΛΟΚΟΒΙΤΗΣ,GALO,ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ,ΣΚΑΡΛΗΣ,ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ(68' ΧΡΙΣΤΑΡΑΣ), ΚΑΡΑΝΤΑΓΛΗΣ,ΚΕΣΙΔΗΣ,ΜΑΛΑΝΔΡΗΣ,ΘΑΣΙΤΗΣ



*Ντεμπούτο για την νέα στολή της Ελπίδας με κίτρινο-πράσινο χρώμα της εταιρίας, μια χορηγία του Κρεοπωλείο Χολομώντας.


*Μετά το τέλος της αναμέτρησης το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ελπίδας γευμάτισε στο Οβελιστήριο Μαρία που είναι και χορηγός της ομάδας.


*Κοντά στις προσπάθειες των συμπαικτών του και ο άτυχος της προηγούμενης αγωνιστικής Μιχάλης Μίχος που θα μείνει για το επόμενο χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης. Τρίτο αγώνα εκτός αγωνιστικής δράσης για τον Αγγελή που βρίσκεται πάντως στο τελικό στάδιο αποθεραπείας.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου