Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΛΠΙΣ-ΧΟΛΟΜΩΝ Ρ/Π 3-1 (VID)


Mε το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα η Ελπίς παίρνοντας μια δύσκολη νίκη με 3-1 επί του μαχητικού Χολομών. Ο Γρηγορής Καραβασίλης μόλις στο 3' άνοιξε το σκορ και ο Νέστωρ πέτυχε τα άλλα δύο στο 80' και στο 92'. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 με πέναλτι του Ρίμπο στο 86'. Η ομάδα μας τέλειωσε την αναμέτρηση με αριθμητικό μειονέκτημα μετά την αποβολή του Γιάννη Καραβασίλη στο 87'.



Η αναμέτρηση ήταν δυνατή με τον Χολομών να αντιστέκεται σθεναρά και να μένει μέσα στο ματς μέχρι το τέλος. Η Ελπίς μπήκε δυνατά και πήρε κεφάλι στο 3' με υπέροχο γκολ του Γρηγόρη Καραβασίλη με πλασέ μέσα από την περιοχή και ασίστ του Νέστωρ. Παρά το γρήγορο προβάδισμα η Ελπίς δεν κατάφερε να καθαρίσει το ματς εύκολα, αφού ο Χολομών έδειξε πως είναι ένα καλοδουλεμένο σύνολο και απείλησε κυρίως με στημένες φάσεις. Ο Νέστωρ είχε δοκάρι στο 29' στο 80' πέτυχε ένα φανταστικό γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή. Στο 86' ο Ξεφτέρης κέρδισε πέναλτι από τον Μελανδίνο με τον Ρίμπο να ευστοχεί για το 2-1. Αμέσως μετά ο Γιάννης Καραβασίλης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη με αποτέλεσμα χρέη τερματοφύλακα στα τελευταία λεπτά να εκτελέσει ο Αρδάς. Ο Νέστωρ στις καθυστερήσεις έγραψε το τελικό 3-1 μετά από ωραίο συνδυασμό και ασίστ του Κυργιαφίνη.

Με λάθη η διαιτητική τριάδα των Σερέτη, Χατζηδημήτριου, Κωνσταντάρας. Ο διαιτητής Σερέτης σφύριζε πολύ και δεν άφησε την αναμέτρηση να έχει ρυθμό εκνευρίζοντας τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

ΕΛΠΙΣ:ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ(59' ΑΡΔΑΣ),ΜΕΛΑΝΔΙΝΟΣ,ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ,ΓΚΡΙΛΗΣ,ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ.ΜΙΧΟΣ(92'ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ),ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ,ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΝΕΣΤΩΡ,ΘΕΟΛΟΓΟΥ(75' ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ).

ΧΟΛΟΜΩΝ:ΡΟΔΙΤΗΣ,ΞΕΦΤΕΡΗΣ(92' ΝΤΕΒΕΤΣΗΣ),ΠΙΠΕΡΑΣ,ΚΑΡΑΒΑΤΟΣ,ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ(46'ΞΕΦΤΕΡΗΣ),ΜΙΧΑΛΑΣ(82'ΞΕΦΤΕΡΗΣ),IDRIZI, ΜΑΡΘΑΣ,ΞΕΦΤΕΡΗΣ,ΡΙΜΠΟ,ΤΣΙΟΥΛΑΚΗΣ

*Οι παίκτες της Ελπίδας αγωνιστήκαν με μαύρα περιβραχιόνια ενώ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του 32χρόνου Νίκου Γκρίλη που έχασε την ζωή του σε τροχαίο.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου