Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΛΠΙΣ-ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 1-0(VID)


Σπουδαία νίκη-πρόκριση πήρε η Ελπίς με 1-0 επί της Νίκης Πολυγύρου εξασφαλίζοντας έτσι το εισιτήριο για την 3η φάση του Κυπέλλου Χαλκιδικής. Μετά από ένα δυνατό ματς με ένταση, μονομαχίες και λίγες ευκαιρίες, ο Νέστωρ στο 83' με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα.


Η Νίκη Πολυγύρου ήταν το φαβορί της αναμέτρησης κάτι λογικό αφού αγωνίζεται μια κατηγορία παραπάνω από την Ελπίδα. Αυτό όμως δεν φάνηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο σχεδόν σε καμία στιγμή της αναμέτρησης. Από το πρώτο λεπτό οι παίκτες της Ελπίς μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένοι να δείξουν στον αντίπαλο τους πως δεν θα έχει ένα εύκολο απόγευμα. Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο η Νίκη να είχε την ελαφριά υπεροχή δεν κατάφερε όμως να δημιουργήσει καθαρές ευκαιρίες για γκολ. Δύο φορές η Νίκη σκόραρε όμως σωστά τα γκολ ακυρώθηκαν  για επιθετικό φάουλ και οφσάιντ . Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε ισορροπία με την Ελπίδα να πατά  πιο γερά στον αγωνιστικό χώρο. Όλα έδειχναν πως η αναμέτρηση θα οδηγηθεί στην παράταση όμως ο Νέστωρ είχε διαφορετική άποψη και μετά από βαθιά μπαλιά του Γκρίλη βρέθηκε μέσα στην περιοχή και έγραψε το 1-0 στο 83'.

Η αναμέτρηση είχε όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι, πάθος, ένταση, δυνατές μονομαχίες και δραματικό φινάλε αποζημιώνοντας έτσι τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο. Η Ελπίς κοίταξε τον αντίπαλο της στα μάτια και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της στην έναρξη του πρωταθλήματος το επόμενο Σαββατοκύριακο που υποδέχεται τον Χολομών Ριζών/Παλαιόχωρας. Ο αντίπαλος της ομάδας μας στην επόμενη φάση του Κυπέλλου θα βγει μετά από κλήρωση που θα γίνει το επόμενο διάστημα.

Έξαιρετική διαχείριση του αγώνα από τον διαιτητή Σκούτα που παρότι είχε δύσκολο έργο είχε τον απόλυτο έλεγχο και είχε μια σχεδόν άριστη διαιτησία. Χωρίς προβλήματα και οι δύο επόπτες Γρεβένης και Πασσαλής.

ΕΛΠΙΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ, ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ,ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ,ΜΕΛΑΝΔΙΝΟΣ,ΓΚΡΙΛΗΣ,ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ,ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ(85' ΜΙΧΟΣ),ΑΡΔΑΣ(88' ΘΕΟΛΟΓΟΥ),ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ,ΝΕΣΤΩΡ

ΝΙΚΗ:ΣΑΡΑΦΙΑΝΟΣ,ΔΗΜΟΥΔΗΣ(87' ΤΣΕΠΑΝΗΣ),ΤΣΙΟΤΡΑΣ,ΜΠΑΚΑΣ,ΠΑΠΑΦΛΩΡΑΤΟΣ,ΧΛΙΑΠΑΣ,ΖΟΥΝΗΣ,CHANADIRI(92'ΔΑΜΔΑΛΗΣ),ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ,ΠΕΛΕΒΑΝΗΣ,ΣΟΥΣΟΥΡΑΣ(58' ΙΣΠΙΡΙΑΝΗΣ).















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου