Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ (VID)


Η αγωνιστική περίοδος 2016-2017 τελείωσε για την Ελπίς το Σάββατο με την νίκη επί της Νικήτης με 4-1. Ήταν μια χρονιά που κρίνεται άκρως επιτυχημένη αφού παρότι η ομάδα ήταν νεοφώτιστη στην κατηγορία τερμάτισε στην 5η θέση, δείχνοντας άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο και στα 26 ματς του πρωταθλήματος,με μόλις 6 ήττες. Στο άρθρο που ακολουθεί θα κάνουμε μια απεικόνιση των στατιστικών της ομάδας σε όλη την χρονιά.



Η Ελπίς είχε μόλις 6 ήττες όλη την χρονιά και όλες ήταν με διαφορά ενός γκολ, γεγονός που φανερώνει πως δεν άφησε στην τύχη του κανένα από τα 26 ματς κυνηγώντας πάντα ένα θετικό αποτέλεσμα. Η άμυνα με 28 γκολ παθητικό ήταν η τρίτη καλύτερη επίδοση στην κατηγορία πίσω από τα 17 γκολ των Σταγείρων και τα 24 του Στανού. Επιθετικά με 50 γκολ ήταν η 5η καλύτερη επίδοση. Τα γκολ πέτυχαν 14 διαφορετικοί σκόρερ με τον Νέστωρ με 12 να έχει τα περισσότερα. Τα 28 γκολ μπήκαν με σουτ μέσα από την περιοχή, 10 με σουτ έξω από την περιοχή, 4 με φάουλ, 5 με πέναλτι, 2 με κεφαλιά και ένα αυτογκόλ.





Η άμυνα της Ελπίς κράτησε 6 φορές το μηδέν στην άμυνα, ενώ η επίθεση σίγησε μόλις δύο φορές στους εκτός έδρας αγώνες με Στανό και Στάγειρα.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΟΡΕΡ 


ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
Πάμε να δούμε τώρα και τους αριθμούς των ποδοσφαιριστών της ομάδας. Συνολικά ο προπονητής της ομάδας χρησιμοποίησε 25 ποδοσφαιριστές. Το απόλυτο σε συμμετοχές είχε ο Γρηγόρης Καραβασίλης που δεν έλειψε από την βασική ενδεκάδα σε κανένα ματς. Βαγγέλης Πανταζίδης και Κώστας Γκρίλης ακολουθούν με 25 συμμετοχές. Πρώτος σκόρερ ο Γιώργος Νέστωρ με 12 γκολ έχοντας μοιράσει βέβαια και 8 ασίστ, έχοντας έτσι συμμετοχή σε 20 από τα 50 γκολ που πέτυχε η Ελπίς την φετινή χρονιά. Πρώτος σε ασίστ ο Γρηγόρης Καραβασίλης με 9 ενώ πέτυχε και 7 γκολ. Σημαντική η βοήθεια του Θεολόγου που ήρθε στην ομάδα στα μισά της περιόδου, σε 15 συμμετοχές πέτυχε 4 γκολ και μοίρασε μία ασίστ.




ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ
Στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος η Ελπίς είχε μόλις μία ήττα, αυτή στην έδρα του πρωταθλητή Αριστοτέλη Σταγείρων. Σπουδαίο επίτευγμα αν αναλογιστεί κανείς πως δεν υπήρχε ορατός βαθμολογικός στόχος, παρόλα αυτά οι παίκτες και ο προπονητής κάθε Κυριακή έδιναν το 100% με σεβασμό στην ιστορία της ομάδας, τον κόσμο αλλά και τον αντίπαλο.


Για να θυμηθείτε τον απολογισμό του πρώτου γύρου πατήστε ΕΔΩ.

*Τις πρώτες συμμετοχές τους με την αντρική ομάδα είχαν οι 15χρόνοι Μανώλης Δήμτσιος, Ραφαήλ-Γιάννης Πεγιούδης και ο 16χρόνος Χρήστος Στοϊκούδης, ενώ ενεργό ρόλο στην ομάδα είχε και ο 16χρόνος Κώστας Λιόλιος που είχε κάνει ντεμπούτο την περσινή χρονιά. Όλοι τους ποδοσφαιριστές που έκαναν τα πρώτα τους βήματα στις ακαδημίες της ομάδας.


Ας δούμε τώρα τα video με τα Highlights των 13 αγώνων του δεύτερου γύρου.

14η αγωνιστική ΕΛΠΙΣ-ΣΑΡΤΗ 2-0 (ΑΡΔΑΣ,ΝΕΣΤΩΡ)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ





15η αγωνιστική ΔΟΥΜΠΙΑ-ΕΛΠΙΣ 0-1 (ΝΕΣΤΩΡ)
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.




16η αγωνιστική ΟΡΜΥΛΙΑ-ΕΛΠΙΣ 1-1 (ΝΕΣΤΩΡ)
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.



17η αγωνιστική ΕΛΠΙΣ-ΜΑΡΜΑΡΑΣ 3-3 (ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΘΕΟΛΟΓΟΥ,ΝΕΣΤΩΡ)
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.




18η αγωνιστική ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ-ΕΛΠΙΣ 1-1 (ΓΚΡΙΛΗΣ)
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.




19η αγωνιστική ΕΛΠΙΣ-ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ 2-1 (ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΘΕΟΛΟΓΟΥ)
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.



20η αγωνιστική ΣΤΑΓΕΙΡΑ-ΕΛΠΙΣ 1-0
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ



21η αγωνιστική ΕΛΠΙΣ-ΝΕΜΕΣΙΣ ΣΥΚΙΑΣ 1-1 (ΓΚΡΙΛΗΣ)
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.



22η αγωνιστική ΕΛΠΙΣ-ΣΤΑΝΟΣ 1-1 (ΦΛΕΣΣΑΣ)
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.



23η αγωνιστική ΝΕΟΧΩΡΙ-ΕΛΠΙΣ 0-6 (ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΘΕΟΛΟΓΟΥ,ΦΛΕΣΣΑΣ,ΜΕΛΑΝΔΙΝΟΣ,ΣΤΟΪΚΟΥΔΗΣ,ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ)
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.



24η αγωνιστική ΕΛΠΙΣ-ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΣΥΚΙΑΣ 2-2 (ΓΚΡΙΛΗΣ,ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ)
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.



25η αγωνιστική ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙ-ΕΛΠΙΣ 1-1 (ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ)
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.



26η αγωνιστική ΕΛΠΙΣ-ΝΙΚΗΤΗ 4-1 (ΝΕΣΤΩΡ (2),ΑΡΔΑΣ,ΠΕΙΡΑΛΗΣ)
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου