Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡI (VID)



Η ποδοσφαιρική σεζόν 2016-2017 έφτασε στο τέλος για την Ελπίς. Μια χρονιά που αγωνιστικά στέφτηκε με επιτυχία αφού η 5η θέση για μια ομάδα νεοφώτιστη δεν είναι αμελητέα από την στιγμή μάλιστα που η παρουσία της ήταν άκρως ανταγωνιστική σε όλα τα ματς. Αυτό όμως που είναι το σημαντικό και το πετύχαμε σε μεγάλο βαθμό είναι οι εξαιρετικές σχέσεις που χτίσαμε μεταξύ μας όλοι όσοι ήταν μέλη αυτή της ομάδας. Διοίκηση, προπονητής, παίκτες ήμασταν μια μεγάλη οικογένεια, κάναμε παρέα και χτίσαμε ένα εξαιρετικό σύνολο που χαιρόταν την κάθε στιγμή στο γήπεδο. Αυτός άλλωστε πρέπει να είναι και ο στόχος ενός ερασιτεχνικού σωματείου, να δίνει στα παιδιά την δυνατότητα να αθλούνται κάτω από όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες και να τα γεμίζει με αξίες και ερεθίσματα που θα τα βοηθήσουν να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι.



Σημαντικό κομμάτι στην φετινή μας προσπάθεια ήταν ο κόσμος του χωριού που μας στήριξε αφάνταστα και με κάθε τρόπο. Όσο μακριά και να παίζαμε τους είχαμε δίπλα μας και αυτό μας έδινε δύναμη. Στις δύσκολες στιγμές που περάσαμε στον εντός έδρας αγώνα με τον Μαρμαρά, δείξαμε πυγμή όλοι μαζί και τις ξεπεράσαμε, κάνοντας φυσικά την αυτοκριτική μας έχοντας παραδεχτεί τα λάθη μας και με στόχο να μην τα επαναλάβουμε.

Η χρονιά μας έκλεισε το προηγούμενο Σάββατο με μια υπέροχη βραδιά σε ένα τραπέζι που παρέθεσε η διοίκηση στους παίκτες της ομάδας. Μοιράστηκαν αναμνηστικά δώρα προς όλους όσους είχαν συμμετοχή στην φετινή προσπάθεια ενώ προβλήθηκαν video με τα κατορθώματα της ομάδας μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και video από μία μίνι-συνέντευξη των παικτών.

Καλό καλοκαίρι από εμάς και η παρέα έδωσε ήδη ραντεβού για τον Αύγουστο.

ΥΓ. Φήμες λένε πως ο πρόεδρος δεν έχει συνέλθει ακόμα από το περασμένο Σάββατο...





Ο προπονητής της ομάδας Αριστότελης Φλέσσας με τους βενιαμίν Στοϊκούδη, Δήμτσιο και Πεγιούδη












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου