Κυριακή 7 Μαΐου 2017

ΕΛΠΙΣ-ΝΙΚΗΤΗ 4-1(VID)


Με νίκη έκλεισε την φετινή χρονιά Ελπίς αφού κέρδισε με 4-1 τον Φοίνιξ Νικήτης. Παρότι οι δύο ομάδες ήταν αδιάφορες βαθμολογικά έδειξαν μεγάλη διάθεση και ικανοποίησαν με τις προσπάθειες τους τους θεατές της αναμέτρησης. Τα γκολ για την Ελπίς μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο με τον Αρδά να ισοφαρίζει στο 59', τον Νέστωρ να σκοράρει δύο φορές στο 60' και στο 65' και τον Πειραλή να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ  στην χρονιά στο 85'. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 38' με τον Κομπούρη. Η Ελπίς τερμάτισε στην 5η θέση της βαθμολογίας με 44 βαθμούς.



Η Ελπίς είχε την υπεροχή σε όλη την διάρκεια του αγώνα, παρόλα αυτά η Νικήτη προηγήθηκε με το γκολ του Κομπούρη στο 38' μετά από αδράνεια στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο και μέσα σε 5 λεπτά οι παίκτες του Φλέσσα ανέβασαν στροφές και πέτυχαν τρία γκολ. Ο Αρδάς στο 59' με μακρινό φάουλ ισοφάρισε για να πάρει σειρά ο Νέστωρ που με δύο υπέροχα σουτ στο 60' και στο 64' έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Πειραλής που είχε μπει ως αλλαγή στο 85' μετά από ασίστ του Μπουμπούρη.

*Χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία των Κεχαγιά, Ποντικέρη, Βατζόλα.

ΕΛΠΙΣ; ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ, ΚΥΡΜΑΝΙΔΗΣ,ΑΡΔΑΣ,ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ,ΛΙΟΛΙΟΣ(57΄ΜΕΛΑΝΤΙΝΟΣ),ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ,ΜΙΧΟΣ(75' ΠΕΙΡΑΛΗΣ), ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ,ΣΙΜΟΣ ΓΚΡΙΛΗΣ,ΝΕΣΤΩΡ, ΘΕΟΛΟΓΟΥ(67' ΣΤΟΪΚΟΥΔΗΣ).

ΝΙΚΗΤΗ:ΠΟΛΥΓΥΡΝΟΣ,ΑΡΑΠΙΔΗΣ,ΚΑΣΣΑΝΔΡΙΝΟΣ,ΓΙΑΝΝΟΥΛΙΔΗΣ,ΛΑΚΚΑΣ,ΚΕΝΤΡΟΣ,ΑΡΑΠΙΔΗΣ,ΚΑΝΑΤΑΣ(70΄DRAGOTI),ΝΙΚΟΓΛΟΥ,ΛΑΛΟΣ(46' ΛΥΔΙΑΝΟΣ),ΚΟΜΠΟΥΡΗΣ,


*Zητούμε συγνώμη από την ομάδα της Νικήτης για την μη λήψη του γκολ που πέτυχε αλλά ένα τεχνικό πρόβλημα με την κάμερα μας άφησε χωρίς κάλυψη για το μισό πρώτο ημίχρονο.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου